Endelig helg! (memaria98)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endelig helg!

Hei! Nå var det endelig helg! Uka her har egentlig gått gaske fort. Hadde bare chillefag i uka her + at vi var på konsert å så film på onsdag. Hadde også tentamen i går, noe som jeg trodde kom til å bli helt forferdelig, men det var egentlig ganske chill. Dagen i dag gikk også veldig fort. Startet med k&h i førstetimen, og deretter var resten av dagen fagtimer. 

Litt senere i dag kommer kanskje Maiken en tur og blir litt utover kvelden, og imorgen tidlig drar jeg, Sigrid og Cecilie på hytta til Sigrid, og blir der til Søndag. Det blir veldig koselig, og jeg skal ta med speilreflekskameraet så jeg får tatt noen bilder til å blogge med.

Ellers har jeg blitt helt hekta på serien "prison break." Startet i forige uke, og har allerede sett to sesonger! Utrolig spennende serie, og serien byr på nye overraskeliser HVER episode! Serien handler om Miachel scoefield som gjør en forbrytelse med vilje sånn at han kan komme i fengsel med broren som sitter på dødscelle. Miachel skal innenfra fengelset prøve å bryte seg ut med broren. Anbefaler serien om du liker action!

Slenger med et fint bilde av meg atm xD xD xD xD  ;pp
  • Skriv en ny kommentar

    hits