Julegaveønsker (memaria98)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Julegaveønsker

Hei ♥ Jeg har vel egentli ikke så mange julegaveønsker i år som jeg hadde i fjor, men noen har jeg i år og. 

IPHONE 5

Har selvfølgelig iphone 5 på førsteplass! Mobilen min tar sine siste pust, og det er på tide med en ny mobil. Har vel egentlig ikke spesielt store forhåpninger om å få det, men et ønske er et ønske.  

PENGER

Sansynlighteten for at jeg får iphone i julegave er utrolig liten, så jeg ønsker meg heller penger så jeg kan spare opp nok til iphone 5. Kunne også vært godt å ha en del penger når jeg skal til Thailand (!!!!!) i nesten tre uker. Har hørt det er superbillig, og derfor er det godt med mye penger (haha, makes no sense)

ST TROPES SELVBRUNING

Jeg har lenge tenkt på å kjøpe st tropez sin selvbruningskrem, men hvorfor bruke penger på det når jeg bare kan ønske meg det i juleave? Har hørt utrolig mye bra om selvbruningskremen, og jeg må jo se LITT brun ut når jeg skal til Thailand ettersom jeg ikke tar sol.

MAC LEPPESTIFT

Jeg har straks brukt opp de to leppestiftene mine fra mac, og jeg er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige, men jeg ønsker meg farger creme d nude. Er utrolig fornøyd med den fra før, synd at den er tom. 

SPIKE BH

Jeg har fått skikkelig sansen for spike bh! Det så rått se det på forskjellige outfits på blogger. Det eneste dumme er at det ikke selges i butikker, bare på nettbutikker. Jeg har sett en fin en på madlad.se, men de selger det andre plasser også. 

SWEET LUE 

En venn av meg har denne lua i blå, og den er bare så sinnsykt rå! Jeg ønsker meg lua i burgunder/rød eller grå. De er utrolig stilige, og blir sikkert kjempekule og bruke i skisesongen.

 

Detter er de tingene jeg ønsker meg mest, men jeg har også en del småting. Den siste harry potter-filmen, sminke, alle seseongene av tvd, og sist men ikke minst orentlige sminkekoster. Jeg har for det meste kjøpt billige, og de detter ALTID fra hverandre. De fra bodyshop er ganske gode, men samtidig ganske dyr. 

 
  • Skriv en ny kommentar

    hits