memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

17.mai

Heii:) Beklager for sen blogging om 17.mai, men jeg tok nesten ingen bilder, men Rikke der i mot tok et par der jeg var med på, så jeg låner bare bildene fra bloggen hennes;)

Min 17 var som følger: Sto opp i halv åtte-tiden. Årnet meg og spiste frokost, dro ned til byen, gikk i tog, møtte Rikke, dro på tivoli, dro hjem, spiste pølser og hamburger, chillet, dro til tante Guri og onkel reidar og var der resten av kvelden. Kjole og ballerinasko var vell ikke det smarteste anntrekket når det var 100 minusgrader og overflod med regn.. Jeg holdt på å fryse hjel hele dagen, mens Rikke der i mot hadde en varm bunad! Heldig much..

Regn regn regn...


Utrolig søte !♥

Utrykket mitt, fml... Men glad i deg Rikke<3<3

Kjøpte oss popkorn på vei hjem, naam ♥haha, hadde tusen floker etter regent! Så rett og slett ikke ut... .00

Alt i alt var 17.mai helt grei. Var egentlig sykt kjipt at det ble så dårlig vær.. Det ødela liksom 17.mai-stemningen... Hadde dere en fin 17.mai?

 

 • The voice og iphonedeksel ?

  Hei <3
  Nå sitter jeg i kjellern og hører på the voice. Har sikkert gjort det en time nå, og de andre har lagt seg, og mamma har tatt pc-en min, så da blogger jeg fra iPhone ;) jeg skulle egentlig legge ut innlegg om det nye iPhone dekselet mitt, men det har jeg lagret som utkast, og på en eller annen måte går deb ikke an å poste der på iPhonen her så ...
  Men i dag har jeg egentlig ikke gjort så mye bortsett fra å være hjemme :) jeg hæ ryddet litt og sett film med søsteren min Ida. Vi så Harry Potter og dødstallismanene del 1 :) så den på kino i vinter, men det var moro og se den igjenn ?dette er foresten det første innlegget på iphonen min, så hvis det blir noen skrivefeil, ikke bry dere ;) åå, foresten jeg får lagt inn bilder siden jeg tok dem med iphonen min, så her kommer bilder av iphonedekselet mitt ;)

  iPhone deksel<33

  Tycks???

 • Har hatt en herlig 17. mai :D

  Heei bloggen <3<3

  Nå er nesten 17.mai ferdig. Blogg.no er endelig i rute igjenn :) jeg beklager for at jeg ikke har lagt ut så mye innlegg og kommentert tilbake. Jeg har bare hatt litt dårlig tid for tia.. Men i går var jeg på City syd od kjøpte meg 17. mai-antrekk. Kjøpte meg en kjole og jakke, og her er innkjøpet og:

  17. mai :

  Først ble jeg vekt av mamma. Hun vekte meg kl 8. jeg kledde på meg, sminket meg og giikk opp for å spise. Etterhvert satt vi i bila på vei til byen for å gå i barnetoget. Vi kom litt forsinket, men ingen la merke til det ettersom det var så mange som var så forsinket. Så gikk vi i toget. jeg har bilder av det men gidder ikke legge de ut. Så når toget var ferdig dro vi hjem igjenn. Så fikk vi gjester. Vi spiste lasagne, is og kake, og drakk mye brus :D Så, litt senere dro jeg og noen venner ned på skolen. Der kjøpte jeg meg en kjerlighet, litt popcorn og en slush :D nam nam <3 Så dro jeg hjem, og nå sitter jeg her og venter på at klokka skal bli halv ti, for da er det csi <3 Men nå kommer bildene fra min 17. mai :


  meg og Thea :)

  markus og Kristian :D

  Ingrid <3

  Søstra mi Ida 

  Eline <3

  Meg og Eline <3  På veien hjem fra byen kjørte vi forbi en volcome-bil :D Dritstilig daa <3

  Så var vi kommet på skolen. Thea, Elisde og Solveig <3<3

  Thea`s piratkjerlighet :D

  Gunhild <3  markus :P

  haha :P

  Kristian :D

  Pia :)

  Gunhild på skateboard, og Elise <3<3

  Det var alle bildene. Nå sitter jeg og hører på musikk :) Er helt  dilla på what are words og ølbriller<3 ! eg legger ut bilder fra overnattingen i helgå  i morgen :D I morgen skal jeg btw dømme min første fotballkamp :D Gleder meg. På fredagen skal jeg og håndballaget på rosecup i Molde. Det blir veldig gøy. jeg får fri hele dagen siden det er kamper allerede på fredagen <3 Gleder meg. jeg har også en lekse jeg mkå gjøre, og det er nemlig og presantere særoppgaven. jeg bruker powerpoint, og jeg har skrevet 5 sider så langt. men nå må jeg rydde litt før csi, så snakkes daaa <33

  Q- Hva har dere gjort i dag ? <3
 • hits