memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endeliiig!

Hei! ENDELIG, etter nesten to år med møkkamobilen min (iphone 3gs) har jeg kjøpt meg ny! IPHONE 5 ♥ ♥ gotta love it! Jeg får den i kveld en gang, og gleder meg som en liten baby. Jeg har bestilt to dekslet fra ebay som jeg håper kommer før jeg skal Thailand. Jeg må kjøpe meg noen deksler i Thailand også, det er jo sikkert sykt billig der! Back to the point, jeg ble kjempefornøyd med iphonedekslene, og her er de:


aah, digger dem! 

Nå skal jeg på fotballtrening, og når jeg kommer hjem håper jeg på at den har kommet! 

 • Sleepover

  Hei! Idag hadde jeg overnatting av Emma og Sigrid. Cecilie skulle egentlig liggeover, men i ett-tiden ble hun så kvalm at hun måtte dra hjem:/ Hadde en utrolig koselig og morsom kveld. Vi så film, hørte på musikk og bare slappet av. I dag formidag dro jeg, Sigrid og Emma ut for å prøve å ta noen bilder, men det var praktisk talt snøstor ute, så det ble veldig misslykkket. 

 • Siste uken med ordentlig skole

  Hei! Dagen i dag startet med to timer m&h. Elsker tirsdager, de går så utrolig fort! I m&h lagde vi foccaciabrød, baccalao, kjøttboller og brownies ♥ Var stappmett etter timen, og resten av dagen gikk fort.                 Imorgen har vi engelsk tentamen, og på torsdag har vi naturfagprøve. Tror egentlig at tentamen kommer til å gå ganske bra, og naturfagprøven er jeg godt i gang med å øve på. Men jeg har selvfølgelig klart å miste naturfagboka mi, så jeg må spørre noen om jeg kan få låne boka så jeg får gått over det sise. 

  Som overskrifter sier så er dette siste uken med vanlige fag. Skal bli utrolig godt å slappe av siste uken, ettersom vi har hatt det tettpakket med tentamener, prøver og framføringer.. 

  Nå skal jeg straks en tur på trondheim torg for å kjøpe inn en julegave, så nå må jeg gå! C ya

   

 • Mattetentamen

  Hei! Da var det mandag igjenn. Got to løv it! Idag besto hele skoledagen av mattetentamen. Vi hadde begge delprøvene på en dag, og jeg følte at delprøve en gikk ganske bra, men at delprøve to gikk ganske mye dårligere. Jeg har aldri vært spesielt god i matte, og jeg kan ikke si at denne prøven var med å hjalp snittet mitt opp...  Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var selvfølgelig å ta en time powernap. Utrolig godt, og nå sitter jeg og ser på pakten. Elsker den juleserien! Skal vel ikke noe spesielt idag bortstett fra å dra på treninging og gjøre lekser. FUNNY
  Ganske fotogen, okei?

  pakten ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


 • Julegaveønsker

  Hei ♥ Jeg har vel egentli ikke så mange julegaveønsker i år som jeg hadde i fjor, men noen har jeg i år og. 

  IPHONE 5

  Har selvfølgelig iphone 5 på førsteplass! Mobilen min tar sine siste pust, og det er på tide med en ny mobil. Har vel egentlig ikke spesielt store forhåpninger om å få det, men et ønske er et ønske.  

  PENGER

  Sansynlighteten for at jeg får iphone i julegave er utrolig liten, så jeg ønsker meg heller penger så jeg kan spare opp nok til iphone 5. Kunne også vært godt å ha en del penger når jeg skal til Thailand (!!!!!) i nesten tre uker. Har hørt det er superbillig, og derfor er det godt med mye penger (haha, makes no sense)

  ST TROPES SELVBRUNING

  Jeg har lenge tenkt på å kjøpe st tropez sin selvbruningskrem, men hvorfor bruke penger på det når jeg bare kan ønske meg det i juleave? Har hørt utrolig mye bra om selvbruningskremen, og jeg må jo se LITT brun ut når jeg skal til Thailand ettersom jeg ikke tar sol.

  MAC LEPPESTIFT

  Jeg har straks brukt opp de to leppestiftene mine fra mac, og jeg er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige, men jeg ønsker meg farger creme d nude. Er utrolig fornøyd med den fra før, synd at den er tom. 

  SPIKE BH

  Jeg har fått skikkelig sansen for spike bh! Det så rått se det på forskjellige outfits på blogger. Det eneste dumme er at det ikke selges i butikker, bare på nettbutikker. Jeg har sett en fin en på madlad.se, men de selger det andre plasser også. 

  SWEET LUE 

  En venn av meg har denne lua i blå, og den er bare så sinnsykt rå! Jeg ønsker meg lua i burgunder/rød eller grå. De er utrolig stilige, og blir sikkert kjempekule og bruke i skisesongen.

   

  Detter er de tingene jeg ønsker meg mest, men jeg har også en del småting. Den siste harry potter-filmen, sminke, alle seseongene av tvd, og sist men ikke minst orentlige sminkekoster. Jeg har for det meste kjøpt billige, og de detter ALTID fra hverandre. De fra bodyshop er ganske gode, men samtidig ganske dyr. 

   

 • 1.desember

  Hei ♥ På ettermidagen på lørdag var Rikke og Maiken til meg, og vi bakte pepperkaker og hørte på julemusikk. Utrolig koselig! Har skikkelig julestemning for tiden, kan ikke vente til juleaften. 

  Resultatet ble bra, og nesten alle er spist opp. I nuet ligger jeg på sofaen med søstra mi og ser gårsdagens episode fra julekalenderen "julekongen" som går på nrk super. Julestemning deluxe! Elsker julekalendren på tvèn, og følger med alle som går på tvèn som jeg vet om! 

  Har dere julestemning?

 • JULESTEMNING

     ♥♥

 • Endelig helg!

  Hei! Nå var det endelig helg! Uka her har egentlig gått gaske fort. Hadde bare chillefag i uka her + at vi var på konsert å så film på onsdag. Hadde også tentamen i går, noe som jeg trodde kom til å bli helt forferdelig, men det var egentlig ganske chill. Dagen i dag gikk også veldig fort. Startet med k&h i førstetimen, og deretter var resten av dagen fagtimer. 

  Litt senere i dag kommer kanskje Maiken en tur og blir litt utover kvelden, og imorgen tidlig drar jeg, Sigrid og Cecilie på hytta til Sigrid, og blir der til Søndag. Det blir veldig koselig, og jeg skal ta med speilreflekskameraet så jeg får tatt noen bilder til å blogge med.

  Ellers har jeg blitt helt hekta på serien "prison break." Startet i forige uke, og har allerede sett to sesonger! Utrolig spennende serie, og serien byr på nye overraskeliser HVER episode! Serien handler om Miachel scoefield som gjør en forbrytelse med vilje sånn at han kan komme i fengsel med broren som sitter på dødscelle. Miachel skal innenfra fengelset prøve å bryte seg ut med broren. Anbefaler serien om du liker action!

  Slenger med et fint bilde av meg atm xD xD xD xD  ;pp

 • Twilight nattpremiære!

  Hei! I går/natt var jeg, Cecilie, Sigrid, Rebekka, Selja og Marte på nattpremiæren til twilight breaking dawn part 2. Den siste filmen i serien, og den var sinnsykt bra! Filmen fanget meg fra første stund, og det var rett og slett en syk opplevelse. Det var mye liv i den stappfulle kinosalen, og det var også mange som hadde kledd seg ut! Filmen var også utrolig morsom, og nesten hele tiden var det noe som var artig, men samtidig spennende! Jeg vil garantert gikk filmen en seksèr! Til dere som ikke har sett, men som skal. GLED DERE  Hadde en superkoselig kveld med de beste ♥

 • Besøk vår nye blogg!

  Hei! Nå har jeg og Ingrid laget oss en blogg sammen. Den bloggen skal vi bare blogge på når vi er sammen, og siden vi er mye sammen satser vi på mye blogging! Hadde vært veldig koselig og dere besøkte bloggen og la igjenn en kommentar om hva dere synes :) 
  Besøk bloggen? <3 • Justin Bieber-konsert 18 april!

  Hei! Det er en ganske stor ting jeg har glemt å si til dere, og det er at jeg fikk tak i to golden circle-biletter til den 18.april, og nå har bilettene endelig kommet i posten!! Jeg er så sinnsykt glad for at jeg fikk tak i biletter. Jeg skal dra sammen med Maiken, og jeg klarer bare ikke vente! Det blir en fantastisk opplevelse, and I can`t wait!


  !!!

 • Piercing i navlen!

  Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og slett ingenting å blogge om. Tar nesten aldri bilder i ukedagene, siden jeg rett og slett ikke gidder, og uansett har jeg utrolig lite tid til å blogge. Vi har lange skoledager, så har jeg lekser og treninger, så må jeg ha min daglie dose av diverse serier (for øyeblikket nikita,) så da blir det ikke tid til blogging. Men i helgene har jeg bedre tid, og noen ganger tar jeg meg tid til å ta ordentlige bilder også. 

  Men tilbake til saken. I går etter skolen tok jeg piercing i navlen! Syns det ble dritkult, og jeg gleder meg til jeg kan bytte percing! For øyeblikket så må jeg gå med plaster over piercingen, men om en uke eller noe kan jeg slute å bra plaster. Diamanten i piercingen er mørkelilla om dere ikke ser det på bildet:)


  Utrolig dårlig bilde, men hadde bare iphonen min (som suger) tilgjengelig.. 

   

   

 • Foreverlove


  ♥♥

 • Jentekveld

  Hei! I går var Ingrid, Maiken, Cecilie og Sigrid til meg på jentekveld. Det var utrolig koselig, og vi hadde det kjempegøy! Vi danset mye, så på film, tok bilder og mye mer! Ingrid og Maiken dro hjem rundt klokken tolv, mens Sigrid og Cecilie lå over. 
  Fra venste, meg, Ingrid, maiken, Cecilie og Sigrid ♥
  ♥verdens beste gjeng!

 • Sånn har jeg der for tiden

  På Skolen:

  På kamp:


  Vant begge kampene vi hadde i uka her. BYÅSEN!!

  Sånn tilbringer jeg helga:

  Ut med maiken på Fredag, lekser på lørdagen.

  Min interesange lørdag besto av: Rydding, rydding og mer rydding hele dagen og lekser på kvelden. Sjaluuu?? O.o 
 • Back to school

  Heii ♥ Da var det et nytt skoleår. Utrolig kjedelig å tenkte på at det er et helt år til neste sommerferie.. Første skoledag var utrolig kjedelig. Fikk bare masse infoark og info om forkjellige uviktige saker. Det eneste artige var å få møte venner igjenn. Var mange jeg ikke hadde sett på evigheter. Resten av uken var gørrkjedelig. Hadde fag hele uken, for no dritt!      ♥♥

 • Seiltur dag 2

  Hola! 

  Når vi våknet på mandag morgen fikk vi servert frokost på senga! Herlig med så snille fedre må jeg si! Etter frokosten dro vi fra Kvenvær og seilte til vestsiden av hitra (var et så retarda navn så jeg og Rikke husker ikke hva det heter der :LL) På vei til der vi nå enn var, hadde vi det faktisk gangste artig. Vi seilte rundt 5 timer, og i mellomtiden spiltle vi kort, tok bilder, så frusterte fruer osv. Jeg kom på andreplss i kortspillet "amerikaner" (?) og ble sykt stolt! Dere aner ikke!! Hoppet opp og ned av glede, ehhe:L Når vi kom fram spiste vi spareribs. Det var utrlig godt, og anbefales sterkt! Etter en stund gik vi til en liten pub rett atmed brygga for å se em-finalen. Hahaa, mottaket sugde, men vi fikk sett mesteparten av kampen. Ble hvertfall strålende fornøyd med at Spania vant 4-0, og Torres med de små barna var seriøst noe av det søteste jeg har sjedd!♥ Deretter var vi bare i båten og redigerte noen bilder, så ff osv.


  Tok litt tapas på begynnelsen av dagen

  Meg som er superglad for å ha kommet på andreplass!:D

  Rikke og Kjell

  Kjell og pappa

  ahha, vi fikk dem til å ta trutmunn, og jeg må si at pappa var ganske god til det, men kjell derimot.. haha, prøve lenge før han fikk det til!

  Været på begynnelsen av dagen var kjempefint, men utover kvelden ble det søkkregn! haha, tordnet og lynte til å med!


  Meg og min lekre far!

  nøgpia

  Der vi lå var det bombet ca 24/7

  Lagde kryddersmøt og så på ff, what a life!  Så var det kjell som lagde spareribs

  Det var utrolig godt!  haha, ble "sur" på en eller annen grunn, haha:L

   

 • Dipdye-håret mitt!

  Da har jeg endelig tatt dipdye! Så sykt fornøyd også, håper fargen varer en god stund framover, ble dritkult! ♥  ♥ Hva syns dere?

 • Jaman
 • EN DAG TIL SOMMERFERIE 2012!!

  !!!!!! EN DAG IGJENN♥♥♥♥♥ Blir så utrolig digg med sommerferie. Har ventet så utrolig lenge på den nå! Stå opp sent, fester, grilling, venner,seiltur, italia, fotballcuper osv! kommer til å bli en super sommerferie! 

  I morgen skal hele klassen ha emd seg noe godt, så skal vi ha en god frokost sammen. Slutter dagen halv tolv, så mesteparten av tiden går vell til frokost, utdeling av karakterkort og snakking!♥ Etter skolen i mogen er det skoleavslutning! Det blir grilling og kos♥ På Fredagen skal jeg til byen sammen med beste Maiken å kjøpe meg blant annet en caps! Har lengtet etter en caps i mange måneder nå, og det blir sykt digg å ha med capsen både på seiltur og i Italia!


  // we heart it

  Gleder du deg til sommern?

 • I dag har jeg...

  ..vært på skole, spilt fotballkamp å sett på one tree hill. Interesant liv, ikkesant? 

  MITT HUMØR PÅ SKOLEN:

   

  MITT HUMØR FØR FOTBALLKAMP:


  Da håper jeg du likte dette utrolig lange, interesange innlegget om min fine hverdag i hver minste detalj! Snakkes bitches♥

 • dipdye

  !!! GJETT HVA JEG SKAL TAAA? skal ta dipdye hår i uka her/neste uke!  Lykkeruus♥♥ Skal mest sannsynlig farge det rosa eller grønn, men er ikke helt sikker enda. Har veldig lyst på denne typen dipdye, men jeg vet ikke hvor man får tak i disse fargene... Noen som vet?

  Hva syns dere? har dere noen forslag til hvordan jeg kan farge der? 

 • Oppsumering Mai

  Alohaaa! Jeg tenke jeg kunne starte med å oppsumere noen happenings etter hver måned. Har liksom ikke så mye å blogge om siden jeg aldri tar bilder :L 

  Hadde Rikke på sykebesøk i begynnelsen av Mai ♥

  Årets første bad♥

  17.mai ♥

  Gikk "opptur" med allle skolene i byen! Kjempeartig

  Det var egentli det "viktige" som hende i mai:) SPENNENDE LIV, IKKESANT ??!?!

 • Streiken er avsluttet.

  DA HAR JEG FÅTT VITE EN SUGEN NYHET, OG DET ER AT STREIKEN ER AVLSUTTET. ÅÅÅÅÅÅÅ!! ER SÅ IRRITERT ATM! KLARER IKKE VENDE MEG TIL TANKEN MED SKOLE. HVORFOR KUNNNE DEN IKKE BARE VAR EN UKE TIL!! BLÆÆÆ. JAJA, FÅR LEVE MED DET...

  Over til noe ikke så forferdelig. I dag har jeg vært emd Ingrid:) Vi gjorde egentli ikke så mye annet enn å slappe av, høre på musikk, se film osv. Som sagt så er streiken over, så da blir det skole igjenn i morgen.. Egentli skulle vi ha turdag i morgen, men pga streiken ble det ikke noe av det. Til tross for at streiken er over, skal vi på jobbskygging på torsdag, og så har vi fri på fredag. Digg til tusen!!! Er bare så ikke klar for skole:L hahah!   Sover å greier ... :L

  Nå tror jeg det er best at jeg legger meg så jeg ikke får helt sjokk i morgen tidlig.. Natta♥

 • Besøøk

  Hahah, føler at alle innleggene mine starter med "Hei:))" Jeg er virkelig så lite kreativ når det kommer til "innledningen" :L 

  I dag har jeg hatt besøk av Ingrid og Elise. Vi har gjort litt forskjellig. Vi kledde oss ut og danset foran kameraet, spiste jordbær og tok bilder:) Hadde det faktisk ganske gøy! Skal møte Ingrid igjenn i morgen. Vi finner vell på noe artig da også:L

  // redigert i picasa

  Nå skal jeg få meg litt søvn, så jeg ikke er helt utslitt til i morgen. Mamma har plutselig bestemt seg for å vekke meg klokken ti, selv om vi har streik! Hun mener at jeg må finne tilbake døgnrytmen eller noe tilfelle streiken blir avblåst i uken her... fml! 

  Syns om bildene?:)

 • last summer

   ♥ ♥ ♥

 • Kul sa du?

   

   

 • Sykedag

  Hei:) Når jeg sto opp i dag tidlig, følte jeg meg ikke helt bra. Hadde hodepine og var kvalm, og det ble bare verre og verre utover dagen.. Var ikke på skolen, og heller ikke trening. Men nå føler jeg meg mye bedre, så Rikke kommer en tur på besøøk, så det blir koselig! ♥ 

  Nå kom visst Rikke, så chiao

 • 17.mai i morgen!

  Herlig med langhelg! Har nettop vært på bursdag til Silje, og det var kjempekoselig! I morgen er det endelig 17.mai! Gleder meg mye♥ Skal først gå i skoletåget, og så skal jeg på tivoli med Rikke, og på kvelden skal vi bort til tante Guri og onkel reidar. Blir sikkert kosleig:) 

  Noen bilder fra 17.mai i fjord:

   

   

  haha, hvor mye jeg og andre har foranret seg :LL 

 • Årets første bad !

  Hei! i dag etter treningen dro jeg, Sigrid og Cecilie til kvannet og badet! fysøren det var kaldt, men det var også veldig artig :D Var uti to ganger, og holdt på å fryse ihjel begge gangene. Det tok liksom 100 år og få på seg klærne etter vi bada, fordi jeg skalv fra topp til tå, selv om det var sol. 
  sexy


  Utrolig artig, men veldig kaldt :ss Det at vi allereder bader får meg til å tenkte på sommeren. AAH, klarer ikke vente ! ♥

  Har du bada i år?

   

 • Summerfeeling

   

  // we heart it 

   ♥ Gleder du deg til sommern? 

 • Nyter siste soldagen med verdensbeste!

  Herlig med besøk av Cecilie i dag ! Hadde det kjempekoselig ♥ Vi spiste jordbær og melon, hoppet på trampolina og satt på macèn. Tok også noen bilder med speilrefleksen som jeg legger ut senere;) sorry for hæmmis bildestørrelse :L iphone- størrelse og kvalitet !

  Må nyte den siste soldagen, for i morgen er det meldt drittvær, og det er helt fram til 17.mai -.- 

  jordbær og musikk på trampissen ♥ ♥ ♥ ♥ 

   

 • Heisann

  Dagen i dag har vært kjempebra! Hadde mattetentamen de to første timene, og det gikk helt greit. De to siste timene hadde vi arbeidsplan, og jeg fikk gjort unna alle leksene for uka her og neste uke. Max chill ♥ Fikk foresten gå et kvartet før for å være ut i det herlige været ! 


  Herlig gjeng ♥
  Stikker på fotballtening etterpå. Har fått strekk så det blir sikkert ikke så mye springing på meg.. Glemte foresten å si at vi vant 6-0 mot Nardo i går ♥
 • Opptur !

  Hei ♥ I dag har jeg vært på opptur med klassen. "Opptur" er en tur nesten alle åttendeklassingene i byen går, og den er en gang i året. Først når jeg hørte om turen tenkte jeg at det kom til å bli dritkjedelig og kjempelangt. Vi gikk ca 11 km, men det gikk utrolig fort! Vi hadde sol og finvær hele dagen, og turen var egentlig bare chill ! Herlig og bytte ut en skoledag med denne turen (Y) Hele turen tror jeg tok litt over tre timer. 

   
  Rebekka, Selja og meg :)) her var vi nesten ferdig med ture, manglet 15 min eller noe


  Ut på tur aldri sur ! :D


  ♥♥♥♥

  hahaa, har brukt hele dagen på å poste dette innlegget. Jeg måtte få bildene over til macen fra iphonen, og da ble det til at jeg importerte alle bildene, og det tok jo selvfølgelig flere timer, siden jeg hadde flere tusen bilder :LL SLITSOMT Å BLOGG

  PEACE OUT (Y)

 • kjapp update

   

  Heii ♥ Igjen har jeg hatt en lang bloggpause. Jeg er bare ikke i moood til å blogge for tiden..  Men nå kommer noen updater åsånn fra påskefereien til nå


  Påskeferien kjapt ramset opp:

  Vært med venner, og vært påhytta med Rikke! ♥ Hadde det veldig koselig, og gjorde masse artig hver eneste dag! Stop på slalom meste av dagene, og var på langrenn en av dagene. ERSJ! Så faktisk ferdig sesong en av frusterte fruer! Gleder meg sykt til neste sesong! kom hjem på søndag, og var på kino på mandag (hadde fri den dagen også.) Så the hunger games med Rikke, Cecilie og Sigrid. Den var sykt bra, og gleder meg til neste bok blir filmatisert!

    

  De siste ukene: Vært på skole, gjort masse lekser, og chillet med gossip girl ♥♥♥ 


  I forigårs gjorde jeg mitt livs beste kjøp! Jeg har nemlig kjøpt meg mac !! Er sykt fornøyd, og det er sykt verdt pengene! DIGGER den !!!! ♥♥ Den har liksom alt! Blir sikkert litt mere blogging ettersom jeg har fått macbook pro :LL 


  I går var jeg først på skolen, så på bursdag til Selja, og så på håndballcup (første kampen i cupen)

  Skolen var dritt som vanlig, men bursdagen var kjempemorsom! hadde det kjempegøy! spiste pizza, så film, "festet," haha, neida :LL Var mye med maiken! jeg måtte dra fra bursdagen tidligere ettersom jeg skulle på kamp. Vi tapte 11-9, men det var egentlig en sykt bra kamp, siden de vi spilte mot kom i finalen i sluttspillet, og de var også 97ere :D 


  I dag sto jeg opp grytidlig, fordi jeg skulle på håndballkamp. Vi vant 13-3! Etter det dro jeg hjem, chillet, årnet meg, og så dro jeg til byen med Maiken. Jeg kjøpte meg en skinnjakke som var sykt stilig! Veldig fornøyd emd kjøpet !:D 


   jajaj, det var en kjapp update siden sist. Jeg vet dette innlegget suger big time, men jeg gadd ikke skriv sånn langt å inviklet innlegg men mange bilder åsånn.. 

  I morgen skal jeg på enda en håndballkamp. Den siste i gruppespillet. Vinner vi den blir det a-sluttspill mot natial eller Stavset ;) 

 • Litt bilder åsånn

  Hei :) Nå er jeg godt plasser i sofaen og ser på the voice. Har nettpå kommer hjem fra håndballkamp. Vant 17-8 mot Melhus ♥ Gidder ikke dusje med det første, så det får bli etterpå :L

  I morgen må jeg stå opp halv ni (!!!) for å dra på fotballcup. Bussen går vell rundt halv ti ti-tiden, men det er verdt det! Gleder meg kjempemye ! Skal hvertfall være på¨cup ca hele dagen, så kommer sikkert hjem på kvelden :L På søndagen har jeg enda en håndballkamp + fotballtrening! haha, bra å komme seg i i form igjenn (sier det i hvert innlegg, hahah) 

  Ellers, i timen i dag tok jeg og Sigrid tusen bilder eller noe, men tok med hennes ipod, så jeg har bare noen av bildene (gidda ikke sende over alle bildene :L) 
  Skolen .. Tok sikkert tusen bilder, men disse bildene ble med på bloggææn  Emma ♥


  Håndballkampen :D Knuste laget litt? :LLL

  skulle poste dette for flere timer siden, men så glemte jeg det :LLL

 • Paradiiise !

  Nå har endelig paradise hotel startet på igjenn! Har gledet meg meg sykt til der skulle starte på.  Jeg har allerede en favoritt blant guttene og det er Dennis ♥♥♥ Jeg skal prøve å følge med på alle episodene denne gangen ! Men nok om det :L

  Dagen i dag har rett og slett gått dritsakte! Jeg våknet om morgenen og var dødstrøtt, og klarte så vidt å gå til skolen. På skolen var timene dønn kjedelige, og når vi hadde spansk, holdt jeg seriøst på å dø ! Jeg skjønner ikke at vi har behov for å lære oss noe så kjedelig å vanskelig !! Heldigvis hadde vi gym i sistetimen, noe som gjorde dagen mye bedre ♥ 

  Resten av dagen har gått til pugging til prøve og lekser. Har foresten blitt hekta på en serie som heter "The secret cercle." Det er en sykt bra serie, og skal på prøve å sett en del i helga, for da skal jeg på hytta, så da har jeg ikke så mye å gjøre :L Skal hvertfall laste ned mangeeee filmer, hehe :L

  aah ♥

  Ser du Paradise Hotel? 

   

 • Rikke overnatter !

  Hei hei ♥

  Nå sitter jeg og Rikke og har frustrerte fruer-maraton! Sykt artig og morsomt :D Vi har bare kommer til episode 13 eller noe på sesong en :L Menmen, man blir vell ferdig med alle sesongen etter hvert (det er sju sesonger eller noe :L) 

  I morgen dro vi å hentet Rikke på båten så dro vi rett til byen. Vi kjøpte oss noen klær, en smoothie, og spiste oss feite på mcèrn. ahhaha neida :L Så for vi rundt og kjøpte litt mere ting før vi dro hjem. 


  Smoothieeee ♥  naam !

  glansbilde av meg...

  Shortser  ♥ 

  Mcèrn  ♥  ♥  ♥ 

  Legger ut innkjøpene i morgen ;) Kjøpte meg blant annet en short, sminke, acessorize (?) og mere, so stay tuned !♥ 

 • Ryddedag

  Hei bloggen ♥

  Nå har jeg nettop vasket og ryddet hele huset. er sykt stolt ! hahaha :L det tok meg litt over to timer! Og hele tiden spilte jeg av JB på høy guffe ! så nå fortjener jeg og sitte på pc`n. Meeen, jeg har en RLE-oppgave som skal leveres inn i morgen, så heldige meg må gjøre den ferdig før jeg kan gjøre noe annet. blæææ :ff etter jeg har skrevet ferdig RLE-oppgaven skal jeg se Torsdag kveld fra nydalen. Det er jo sesongstart i kveld, og gleder meg sinnsykt ! har virkelig savnet et skikkelig humorprogram :L 

  // we heart it          


  Hva har dere gjort i dag?
 • Ukens snapshoots

  Min søtedte besteveninne har "ukens snapshoots" på bloggen sin, og jeg har absolut ingenting å blogge om for tiden, så jeg bare stjeler ideen hennes til min blogg :L

  Overnatting med Rikke <3

  På mc'ern med folk å feiret Justin's bursdag <3<3

  Noen speilbilder når jeg og Sara var på Bikbok før feiringen av Justin's bursdag

  Bytur med Silje <3

  Kveldsmat med fotballaget <3

  Det var da ukens snapshoots ;) skal få prøvd å ta bilder neste uke åsså, men nå må jeg legge meg , så natta <3

 • Skype åsånn

  Hej♥

  Nå sitter jeg og Silje i senga og koser oss med godteri og skype. jeg lå over til Silje i går, og i dag ligger hun over til meg. Atm sitter vi og skyper meg Lars (http://larsgn.blogg.no/) Det er egentlig ganske gøy, fordi jeg og Silje møtte Lars for ca to år siden, og har ikke sett han på leeenge! 

  I dag var vi i byen og shoppet. Kjøpte oss egentlig ikke noe spesielt utenom ansiktsmasker som vi skal prøve senere. Vi møtte noen folk å var sammen med dem en stund åsånn :) Etter en stund dro vi hjem å spiste middag åsånn.   hahha, gidder ikke ta noen bilder :L 

  Når det gjelder blogging om Gran Canaria gidder jeg ikke blogge om det nå, kanskje jeg blogger om det til helgen :) har liksom ikke så mye blogglyst  for tiden :L 

  Har dere skype?

 • Mobilblogging ftw!

  Hej:)
  Nå sitter jeg på skolen, i gymsalen faktisk og ser på at resten av klassen har gym. Sykt artig å ha brukket krageben da vettu.. Resten av dagen skal vi ha kjedelige fag, så skal jeg hjem å skrive på en sånn kjedelig fagartikkelgreie i norsk.

  I går var jeg i byen med mamma. Haha, jeg kjøpte meg klær for over 2000 kroner. Rich gangster bitch! Så å si alt jeg har på meg i dag er nytt :L Jeg legger kanskje ut innkjøpsinnlegg om jeg får tid/orker å gjøre det. Har veldig mye lekser atm .. Jeg kjøpte meg ihvertfall to bukser, tre singletter, to eller tre topper/tskjorter, en vest, en jakkke, et par sko og en hårdonut. Er sykt fornøyd, men har litt dårlig samvittighet åsså da, drar jo til Gran Canaria på fredagen. Blir nokk ikke lite shopping der heller :L GLEDER MEG!

  Haha, sjøldiggerbilde :ff
  Hva gjør dere i dag?:)

 • Hei hei ! :D

  Hej :D Nå sitter jeg og Rikke på rommet å skal se frusterte fruer. I dag har vi vært i nidarøhallen med marianne og sett håndballkamper. Det var veldig koselig ! Etter det pratet vi og koste oss, og så tok vi trikken hjem. Marianne dro hjem til seg, mens Rikke ble med meg hjem :) haha 

  Nå har vi nettop spist sodd :DD naam! Blir koselig med frusterte fruer nåda :) 

  Meg og Rikke <33 

  Meg og marianne <3

  Sorry for rævva størelser osv på bildene, men sånn blir det når det er iphonebilder. Iphonebilder ftw ♥                    Hva har dere gjort idag?

 • Til verdens besteee ;*

  Heej ♥

  Nå ligger jeg og den kuuul Rikke i senga å chiller ♥ Jeg er til rikke fordi mamma er på besøk til moren til rikke med noen andre på sånn treffgreie :) Vi har baker brownies som vi skal spise etterpå. Har egentlig bare chillet i senga å hørt på musikk, haha :L

  Fjortiss in tha housee ♥♥

  Hva gjør dere atm ? :DDD

 • Søndag

  Jaja, så var det søndag igjenn da.. Orker virkelig IKKE tanken på skole i morgen.. Jeg har mye og ta igjenn siden jeg var borte hele forige uke pga armen min. Dagen i dag blir vel bare en chill dag, som vanlig. I nuet ser jeg på one three hill, fordi det er ingen ting annet å se på.. Skulle ønse jeg fikk sove lengere, men pga kragebeinet får jeg desverre det ikke til.. 

  Men over til noe helt annet. Det er skikkelig KRISE atm! Vi skal til Gran Canaria om ca to uker, og flyselskapet "Spanair", som vi skal fly med, har gått konkurs, så vi vet ikke om eventuelt et annet flyselskap kan ta over turen.. Håper virkelig at et annet flyselskap tar over turen vår!! Orker ikke en uke til på skolen. haha, jeg er liksom i mot skole til hundre :LL   iip, jeg fikk akuratt vite at billion dollar brows øyenbrynsblyant har kommet i poste. Skal hente den, så kanskje jeg lager et innlegg om den senere i dag eller i morgen;) 

  Hva skal dere i dag? Hvilket bilde var finest?

 • Yeeeeey !

  Yeeeeeeey ! Haha, fant ikke på noen bedre overskrift... Blir liksom det samme hele tiden :L  men hvertfall. I kveld var jeg på kino med Sigrid og Cecilie. Vi var først hjemme til meg og spiste pizza og så tv. hahaha, vi så liksom maraton av Degrassi eller hva det heter. Sykt bra serie!  Haha, men tilbake til kvelden. Filmen vi så het "the descendants" (?) Var veldig bra film ! 


  fine sigrid  ♥  ♥ 

  bestejentene ♥


  Ignorer trynet mitt -.- glad i dere  ♥ 

  hahaa, Cecilie fant et potetgullflak som var formet som et hjerte inni ! :LL  ♥ 

  naaaam ♥

  Nå sitter jeg og ser på ett eller annet random på tv 2 sebra eller noe :L Venter på at Criminal minds skal starte ;) I morgen bli rdet vell nokk en chill dag. har fremdeles litt vondt i skuldra, så jeg må nokk ta det med ro i morgen også..  Hva har dere gjort i dag?

 • Chill fredagskveld

  Heej ♥ Nå sitter jeg og familien og ser på serbia-kroatia, vi venter på at the voiceskal starte igjenn;) dagen min har vært ganske chill. Har bare vært hjem og slappet og sett tv. Til middag hadde vi taco, loveit ! 

  I morgen på dagen skal jeg ikke noe spesilet. Kanskje møte noen. Men på kvelden skal jeg på kino men bestejentene Sigrid og Cecilie ! Vi skal se the Descendants. Tror den starter rundt klokken sju eller noe. Jeg gleder meg til å se filmen! Har hørt mye bra om den. Det blir hvertfall kjempekoslelig. Blir godt å gjøre noe også, å ikke bare daffe hjemme .. kan jo liksom ikke gjøre så mye annet med et brukke krageben Fml..  hahah, nå er kampen ferdig, så nå blir det the voice :L 


  Fjortis ftw ♥'

  Ser dere the voice?

 • koselig dag:)

  hej ♥

  Nå sitter jeg og ser på Mia (en tv-serie) er snart ferdig med sesongen. 

  I dag har jeg vært på slalom med Selja, vært på håndballkamp og hadd filmkveld med jentene (sigrid, cecilie og Selja) Det har vært kjempekoselig !♥ Vi så the notebook, og jeg lå å grein, og tårene datt nedover kinnene mine, mens de andre syns ikke filmen var noe trist ! Vi spiste også mye godis, og høre på musikk ♥♥ Synk artig kveld, må gjentas!


  Cecilie, Sigrid, Selja og meg  ♥  ♥ 

  Glad i dere ! ♥ 

  masse godis !♥♥

  Men nå skal jeg bare se ferdig sesongen av mia (det er 2 min igjenn) og så skal jeg legge mg, for i morgen skal jeg på slalom (igjenn ;L) med selja, sigrid, cecilie, bjørn og filip ♥ Blir koselig :)

  Syns om bildene?

 • ENDELIG FREDAG!

  Hej !♥

  Nå sitter jeg med pc`n i senga, med tv`n på og ser James bond. Det er kjempekoselig! Til fredagsmiddag hadde vi hamburger og ships. Skolen var egentlig ganske chill, og det var treningen noen timer senere også :) Godt å ha mye treninger ettet jul, føler at jeg trenger det etter all julekosen:L 
  randm bilde fra nyttårsaften :) orket ikke ta noen bilder nå..

  På onsdagen hadde vi nyttårsball, og det var serr sinnsykt artig ! Vart sykt verdt det! Vi danset og hadde det artig hele kvelden! Gleder meg sykt til neste nyttårsball !♥


  bestefolket ;D

  kyrre, filip og meeeeg :D


  Hahah, meg, Rudolf(lærer) og Filip ! Søt shuu ♥

  I morgen skal jeg på slalom med Selja, og på søndagen skal jeg på slalom med Sigrid, Cecilie, Bjørn, Filip og matheus :D Det blir kjempegøy :D 

  Syns om bildene?

 • Good night :))

  Nåååååååååå, skal jeg bare se en episoden av greys Anotomy, så skal jeg legge meg. Skal kansje på slalom med Sigrid å Selja i morgen. Håper ihvertfall på det ;) Vi spilte håndballkamp i dag og tapte 21-15, men det var byens beste 97èr lag, og vi er 98ère .. Er egentlig ganske fornøyd, men jeg kunne ha spilt bedre ..  Når jeg tenker meg om er jeg for trøtt til å se ga, så jeg bare legger meg med en gang, natta ♥
  Canon eos 450 d

  Syns om bildene?

 • Vassfjellet next

  Hej<3 Nå har jeg akuratt våknet :) grunnen til at jeg er opp så tidlig er fordi jeg og to andre skal til Vassfjellet på slalom i dag. Gleder meg kjempemye, blir jo årets første slalomtur !:D

  Bildet er faktisk tatt med iphone :0 og iphone 3gs har rævva bildekvalitet .. Men nå må jeg stikke, chiao<3

 • Lover å bli bedre!

  hej ♥

  jeg vet jeg ikke har blogget så mye i det siste, men nå skal jeg skjerpe meg. Det har vært då mye skolearbeid og treninger, så jeg har rett og slett ikke orket, eller hatt tid til bloging. 

  Jeg fikk btw votter i kalendergave i dag. Kjempevarme og gode å ha i dette vinterværet :) ♥   Uka her skal jeg vel ikke så mye, men på fredagen skal jeg til byen med Rikke ♥ (www.gliitter.blogg.no) og kjøpe julegaver. Etter det skal jeg overnatte til henne. Lørdage og søndagen går til håndball og fotball-cup ♥ Gleder meg !:D På torsdagen har vi mattetenamen -.- KJIPT!!  Oy :0 Fant nettop ut at vi har naturfagprøve i morgen :ff Best jeg øvæææær litt (a) 

  Snakkes bloggen <3

   

   

 • Twilight

  Hej ♥

  Jeg har nettop vært å sett twilight med Sigrid og Cecilie. Vi hadde det kjempegøy, og filmen var sykt spennende! Jeg gleder meg sinnsykt til twilight del 2 kommer ut neste år ! 

  Sjekk han her. Han spiller Seth, en av de snille varulvene i twilight ♥

  SethClearwater001.jpg

  Sykt ♥

  Men nå må jeg legge meg, skal kanskje på bowling i morgen, og på lørdagen skal jeg først på biebertreff med Sara i byen, og så ska Rikke overnatte, og vi skal på kino å se In time eller noe! Det blir kjempespennende!♥

  Har dere sett twilight? :)

 • Skypee (y)

  Hej ♥

  Nå sitter jeg og skyper med bestejenta Rikke ♥♥ Snakket med Robin for litt siden, men han måtte dra :/   Søtt ♥

  Eller i dag har jeg hatt norsktentamen, og det var egentlig ganske chill i forhold til det jeg trodde♥ Jeg har også vært på anlegget med Sigrid og Cecilie, og på trening:) 

  Sigrid og Cecilie <3 vi spilte fotball i søkkregnet, flinke jenteerrr ;;

  I morgen skal jeg på kino med Sigrid og se twilight. Jeg gleder meg kjempemye ♥ Å så på kvelden skal jeg på fotballcup :D 

  Nå skal jeg se torsdag kveld fra nydalen, så snakkes ♥♥

 • mtv ema

  ♥ Hej

  Nå sitter jeg og ser på mtv ema. Det er kjempebra ♥ lady Gaga har bare den beste å artigste klesstilen ever! I helga har jeg vært på hytta til bestejenta min Ingrid ♥ Hadde det kjempekoselig !!♥♥ 


  I morgen er det skole, som er gørr kjedelig -.- På tirsdagen skal jeg og mamma i  byen med Rikke og moren ♥ Der blir koselig :) 

  Men nå er å bare å sløve resten av kvelden med ema ♥♥♥

 • Kaaamp :DD

  Heii♥♥

  Nå har jeg akuratt sett ferdig en film som jeg begynte påi går. Helt fram til kl 3 (?) skal jeg bare slappe av. Så klokken 3 drar jeg på fotballkamp finale mot Sjetne j98 ♥ Jeg håper kjempemye at vi vinner! Etter kampen skal jeg bare slappe av og forbrede meg til skoleni morgen. Som jeg hater skole!!! Btw, i går var jeg og så paranormal activity 3 med bestejenta Christine,og den var fetteskummel med dritbra !!  Bildoooor ♥♥


  Hva skal dere  i dag ? :)♥


   

 • Jentekvelden

  Heii♥♥

  Nå skal jeg fortelle litt om jentekvelden i går. Vi så på idol mens vi drakk julebrus♥ Vi hadde det kjempegøy, tok mange bilder, og en liten photoshoot♥ Jeg er KJEMPEGLAD for at Isak og Maria gikk videre i idol!!♥♥ Vi pratet og koste oss mye, må gjentas!!♥
  Verdens peneste Maria !♥♥♥♥  Meg♥:)


  Speilbildeeeer ♥

  hei lizzm♥

  Uklaart ♥

  Etterpå skal jeg møte Ingrid og maria igjenn. Vi skal ta bilder i skogen♥


  Hva syns dere om bildene? :))♥


 • Jentekveld med bestejentene

  heii ♥

  Nå sitter jeg og ser på idol. Ingrid og Maria kommer om ti min, og da blir det idol, godteri og bruus ♥♥ Gleder meg:) Blir skikkelig jentekveld ♥ ♥ På idol heier jeg selvfølgelig på Isak og Maria, og de bare MÅ gå videre !!♥♥♥

  I morgen skal jeg kanskje møte Maria :) Men nå kommer de snart, så blogges senereee ♥♥♥


  Q-Hvem er deres yndlingsartist i idol?♥

  Q- Hva gjør dere i kveld? ♥


 • Forslag?

  Hei ♥

  Jeg skal pusse opp rommet mitt litt mer moderne, o jeg lurte på om dere har noen tips/forsalg til nettsider der de selger pynteting♥ Som for eks. kremmerhuset har dykt mye fint, og mye av tingene der er ting jeg ønsker meg til rommet mitt:) Så hvis noen har noen forslag? Skriv en nettside osv i kommentarfeltet ? ♥♥

  Noen av tingen jeg ønsker meg : 

   

  Q - Noen tips om nettsider?

  Q - Hva syns dere ? 

  Q- Ønsker dere noe av det samme ? 

   

 • Gårsdagens kosekveld

  Hei♥♥

  I går så jeg på idol med familien, spiste nachos å koste meg på rommet ♥ Jeg så også filmen never say never. En ganske inspirerende film, og jeg har nå blitt beliber sammen med Rikke ♥ Jeg hadde det veldig gøy med kameraet og tok derfor mange speilbilder (a)


  nam nam ♥♥

  jaeeh, bl spama ned av rikke et par ganger♥ (a)

  peace ;D  (y)

  Thumbs up ♥

  Fake a smile ♥

  Nå ska jeg årne meg spise frokost og ta meg en tur på ikea sammen med mamma♥ Vi skal se på noen nye ting til rommet mitt. Jeg har fått sykt my inspirasjon fra Kremmerhuset, så der burde dere ta en titt ! 

  Q- Hva syns dere om bildene ? :)

 • Chill dag (y)

  Hei :D ♥

  Nå sitter jeg å hører på musikk og slapper av ♥ Etterpå skal vi spise nachos, fredagskos ♥ marte skal kanskje overnatte, har ikke fått noe svar enda. 

  Dagen i dag har egentli vært relaxing. Bare pc å tv hele dagen ♥ Jeg har fikset noen kolasjer som  jeg har hengt opp på rommet mitt. Jeg lagde det av de gamle topp-bladene mine mens jeg satt å så på the vampire diaries,og freind with benefits. Sykt morsom film (friens with benefits) Anbefaler ;) har tatt en del bilder, noen av kollasje,, og noen temabilder ♥


  Digg med tv å kollasje-laging♥

  kollasje♥

  Dette er den første ♥

  Og dette den andre♥

  På veggen♥

  Inspirasjon ♥


  Kjøpte disse bokstavene i går ♥ kostes 159 kr elns for alle bokstavene ♥

  kjøpte også dette i går ♥ love it ♥♥

  Sommerfugl♥  Angel (a)♥

  Thumbs up (y)

  Resten av kvelden blir chill ♥ er i blogghumør for tiden, så kanskje jeg blogger litt i kveld ♥♥


  Q- Hva syns dere om bildene?♥


   

 • Chiller`n max ;D

  Hei ♥

  Nå sitter jeg å ser på torsdag kveld fra nydalen. Sykt chill ! I stad kom jeg og mamma hjem fra city syd (kjøpesenter) Jeg kjøpte meg en bluse, en svart bukse, en joggebukse å en genser. Jeg kjøpte meg også bokstaver til rommet mitt der det står love. De var kjempefine ♥ Innkjøpene kommer kanskje på bloggen i morgen hvis jeg gidder å blogge. 


   

  I morgen skal jeg kanskje på kino med marte, og hun skal kanskje overnatte <3 Håper hun kan :) Men nå skal jeg se film, så blogges ♥

 • Her kommer vintern :D

  heii<3

  Nå sitter jeg og chiller med musikk og pc. Jeg har nettop kommet hjem fra røros, som er tre timer unna. Jeg skull egentli spille fotballkamp der, men så var det så mye snø overalt, inkludert banen, å brøytemannen som skulle brøyte banen klart e kjøre i grøfta. jaja. Vi dro istede på en pizzeria på Røros, nam nam<3 Litt kjedelig å kjøre tre timer for ingenting, men det ble no som det ble. 


  :D

  Thumbs up (y)

  Søt daa <3  Marte og meg :)  Sara digger snøøen<3

  Synne<3

  :D

  her kommer vintern<3

  <3

  Nå skal jeg bare chille resten av kvelden før jeg skal opp kl ti i morgen :) Skal på fotball ;D

  Snakkæææs<3

   

 • Rikke in the housee ;

  Heei<3
  nå ligger jeg og Rikke i senga på hver på iphone å blogger. Rikke skal overnatte hele helga, og det blir kjempekoselig <3 vi skal ha det kjempegøy å spise flere tonn godteri å snacks <3

  Tidligere i dag hadde jeg fotballkamp mot Nardo, og vi vant 4-1 ? Husker ikke , men vi vant :D i morgen har jeg håndballkamp, og på søndagen har jeg enda en fotballkamp ;)

  Awi <3

  Men nå skal vi legge oss sånn at vi er opplagte til kamp i morgoon ;D

  - memaria98<3

 • Kjapt nattainnlegg :)

  Hei:)
  Nå har jeg akuratt lagt meg:) Dagen min gikk for d meste i senga .. Jeg våknet nemlig opp i dag og følte meg kvalm, så jeg dro ikke på skolen. Det var bra, fordi eundt ti-tiden kastet jeg opp flere ganger ... Å etterhvert kom søstren min hjem fra skolen, for hun hadde også blitt syk. Litt utpå dagen når vi følte oss bedre satt jeg og Ida (søsteren min) å så Percy Jackson og lyntyven (en film) så litt senere kastet jeg opp igjenn. Etterdet ble bareting verre. Jeg ble slapp, vondt i hodet og var varm. Jeg sovnet i noen timer også, og det var veldig godt. Våknet ca i sjutiden, skrudde på pc-en og så greys Anothomy ;) deretter så jeg litt på tv, og satt på pc-en :)
  Det var for det meste dagen min-.-

  Meg og Maria på skolen forige onsdag-<3

  Men nå sovner jeg, prekast <3

 • Fotballkamp - Barnevakt med Rikke :)

  Hei

  Lenge siden sist nå ♥ Grunnen til at jeg ikke blogger så mye mere en pga alt stresset med skole, lekser, treninger osv.. Men jeg skal prøve å bli bedre enn jeg er nå. Har ikke så mye blogglyst eller ting å blogge om for tiden, så det kan bli litt randme innlegg og bilder, men det går vell sikkert bra :)


  Ranm bilde :)


  B.I.L in my heart (a)

  Men nå stikker jeg snart på kamp mot melhus, og deretter til verdens beste Rikke. Vi skal sitte barnavakt å se grays anothomy og the vampire diaries maraton <3 Blir koselig ;)

 • Vinner av jentecupen 2011!

  Heei ♥♥

  Nå ser jeg på csi ;) Tidligere i dag har jeg spilt to fotballkamper go to håndballkamper. Vi vant begge fotballkampene;) Og vant den første håndballkampen, og tapte den andre :( Men vi vant nå hele fotballcupen da, og det var jo bra da !♥ Noen bilder fra i går:


  Divaaa ♥

  Verdens beste Marte å Maria ♥♥♥

  Meg og Maria ;)

  Futbullshues:L♥

  Theea ♥

  Min er den lille, og marte sin er den storee :(♥  Digge uttrykk♥♥  Chill ♥

  I morgen er det skole igjenn, og deretter mye lekser. Å så har vi fotballkamp i Selbu, og det er en og en halv time unna elns .. ♥ Håper vi vinner ! :D 

  Bloggææææs ♥

 • Fotballcup next ;)

  Heei:)

  Nå drar jeg på fotballcup, det er litt tidlig ..


  Byåsen in my ♥

  Men nå må jeg stikke, så adios babes ;* ♥

 • Kjapp update ;)

  Hei :)

  Nå kommer en kjapp update fra i går ;)

  I går våknet jeg ca i ellevetiden:) Rikke (www.gliitter.blogg.no) kom. Vi årnet oss så dro vi til byen. Der skulle vi på kino å se "Få meg på, for faen" Filmen var bra, men anbefales ikke for folk under 13 år .. Etter kinoen var vi med noen folk. Det var ikke så mye å gjøre, men vi var blant annet innom eplehuset en tur, og der var det dritkult ;D Så gikk vi litt rundt, var på mc Donalds, så dro jeg og Rikke hjem. De andre vi var med (Gard å Even) bodde i Klæbu så de tok bussen elns :L Så dro vi hjem til meg, Rikke overnattet :) Vi hadde skikkelig fritids så vi plaget folk på chat på fb å sånn der ;) Så senere skypet vi med folke å sånn, så la vi oss ca i ett-tiden. 

  Vi er så pene shu<3

  Senere i kveld skal jeg på joggetur, så kose meg hjemme :) 

  -Maria <3


   

 • Seiltur :)

  Hei ♥

  I går kom jeg hjem fra seiltur. Det var jeg og pappa som var med veninna mi og faren hennes på seiltur ;) Først seilte vi til hestvika på  hitra. Der lå vi ene dage. neste dag dro vi til mausund, så siste to dagene var vi på kvennvær på hitra;) Tok mange bilder, så jeg velger bare ut noen :)  Har tenkt å dele det opp i dag 1 og dag 2, siden vi tok bare bilder de første dagene ;)

  Bilder dag 1:


  De andre spiste sushi mens jeg så på ^^  Jordbær til desert<3

  Rikke prøvde kissingtest på telefonen min ;) (en app)
  
  Plankepr0<3


  Det var dag en :) Bildene fra dag to kommer vel neste gang jeg får lyst til  å blogge :L


  Q- Hva syns dere om bildene?


 • When im bored....

  I take som pictures ♥  Tycks ?♥ 

 • Greys Anatomy

  Hei ♥

  Nå har jeg akuratt sett ferdig sesong 1 av Grey`s anatomy :) Jeg har for det meste sett på det i løpe av dagen, og ryddet litt da :) Nå skal jeg legge meg og lese i boka mi " Si det! av Elen Fossheim Betanzo, og sove ♥

  The lolcam 


  Q- Har dere sett Greys Anatomy ?

  Q- Hva syns dere om bildet?


 • Bytur med Elise ;*

  Hei ♥

  I går var jeg og Elise en tur i byen :) Vi var der fakrisk ganske lenge, fra 11-3 :D I byen møtte vi noen venner. Vi var på mc donalds og var i litt forskjellige butikker :)  Tok noen bilder i et sånn rart speil :P Bildene er fremdeles uklar siden iphone har dårlig fokus ...


  Q- Hva syns du om bildene?


 • Lonerparty &lt;3

  Hei igjenn ;D

  Nå sitter jeg på rommet mitt å har lonerparty :) Jeg snakker meg Elise på skype mens jeg spiser smah og pringles ♥


  Godis ♥

  nam nam ♥

  Bildene ble dårlige siden jeg tok med iphone, og den har dårlig fokus..


  Q- Tycks? :)


 • Bilder fra Scandiacup :)

  Hei ♥

  Nå kommer bildene jeg tok fra Scandiacupen. Det var ikke så mange, men der var bedre men noen bilder enn med ingen! :)


  Elise og Eline :)  Gunhild ♥

  Nå sitter jeg og Ingrid og ser på tv :) I dag har jeg vært å sett finalene i scandiacupen som spiltes på lerkendal. Så dro jeg og Elise til byen, der møtte vi noen folk å dro hjem :)


  Q- Hva skal du / har du gjort i dag?


 • Litt forskjellig-dag :D

  Hei ♥

  Nå ligger jeg i senga å snakker med Silje, vennen min på skype♥ Tidligere i dag spilte vi (byåsen j 98) fotballkamp mot Astor, og vi vant! Stillingen ble 2-1 :) Etter kampen dro jeg, Elise og Ingrid på martnan (?) i byen. Der kjøpte jeg meg et vennesmykke, tre cheesburgere på McDonalds, en svele og brente mandler! jeg var veldig sulten siden jeg hadde ikke spist så mye mat til frokost :) Men i går var jeg bare en snartur innom byen og da kjøpte jeg meg vennesmykke med Gunhild♥  har ingen bilder og gidder ikke ta none siden iphone og kamera er utladet :/


  Canon eos 450 d - taken by me 

  I morgen må jeg opp halv sju for å spille finale i b-sluttspill på scandia-cupen. Håper vi vinner ♥


  Q- hva syns du om bildene? 


 • Scandia-cup

  Hei bloggen ♥

  Jeg beklager for at jeg ikke blogger så mye lengere, men jeg er litt lei. Jeg var btw i byen på lørdag og kjøpte meg en del klær. Innkjøpene tror jeg kommer i løpe av uka. Får se hvor mye jeg gidder og blogge :=)  

  Nå sitter jeg i sofaen til Eline. Her har jeg opernatte i dag, og etterpå skal vi spille fotballkamp i Scandia-cupen. Vi spilte fotballkamp i går også, men da tapte vi 3-0 :( LItt kjipt da.. 

  Har foresten kjøpt meg et nytt par gressko til fotball. Vi må ha gressko på scandia og Dana-cup :)

  xxl ordinærpris kr 1499     ¦    Salg kr 699


  Q- Er dere med på Scandia-cup?

  Q- Hva skal dere i dag?


 • Har fått meg iphone !

  Heeei  :D ♥

  Jeg er sueprglaaaaad, for jeg har nemlig fått meg iphone 3gs! Jeg har ønsket meg det kjempelenge, og endelig har jeg fått det. Jeg må betale halve selv, men det har vel ingen ting og si :D TIl helga skal jeg få lastet ned spill og diverse på den, og det blir sykt digg! ♥ "dekselet" eller hva det heter er svart :) 

  Hva syns dere?

  Men i går var den siste dagen på barneskolen. Det er endeig sommerferie !!! Det er sykt herlig, vidunderlig og rett og slett fantastisk! I helga har jeg ingen spesielle planer, men i neste uke skal jeg på skandiacup (fotballcup) Vi har meldt oss på i 11èr, så jeg håper det går bra :) 


  Q- Har du Iphone?

  Q- har du sommerferie ?


 • Overnatting

  Hei ♥

  Jeg skal begynne å laste opp bildene mine i 700 px i stede for 600 px :)

  Nå sitter jeg og hører på musikk mens jeg blogger. Jeg lå over til Rikke i dag, og vi hadde det sykt gøy. Vi skrudde ikke av pc-en før kl 2 i går natt :L Men nå om dagen i dag:

  Vi våknet av at mobilen min ringte litt over 11. VI spiste frokost, dusjet og årnet oss. Så dro vi på haukvannet og badet. Vannet var iskaldt, men det ble bedre etterhvert :) Vi var der i ca en time før pappa kom å hentet meg og vi dro på burdsdag til søskenbarnet mitt Reidun Kristine som ble 22 år i går :)
  Canon eos 450 d

  Nå skal jeg snart se på criminal minds, som er dritbraa ♥ I  morgen får vi vite klassene til ungdomsskolen. Jeg både gruer meg og gleder meg .. :S


  Q- Hva syns dere om bildene ?


 • Overnatting av verdens beste Amanda &lt;3

  ♥Hei igjenn ♥

  Nå sitter jeg og Amanda på hver vår pc og ser på trailere til forskjellige filmer mens vi ser på en film på tv norge :) Amanda flyttet fra klasen vår før jul, og nå er hun er på besøk. Vi har vært på kino med trinnet og sett pirates of the carribean - at stranger tides (nr4) Vi gikk nedover til kinoen og tok trikk tilbake. Etter det har jeg og Amanda vært på anlegget og sparket fotball, jeg har dømt en kamp, og vi har vært hjem til meg. Vi skal ha det kjempegøy ♥

  Meg og Amanda ♥

  Temabildene fra hytta til Eline kommer kanskje i morgen, eller så kommer de i løpe av uken :)

   


  Q- Hva syns dere om bildene? ♥


   

 • Bilder - Hytteturen

  Hei ♥

  Nå har jeg akuratt kommet hjem fra skolen. Vi hadde fotballturnering med 7.trinn. Vi er tre trinn, og B-klassen som jeg går i vant alle kampene våre! :) 

  Men nå kommer bildene fra hytteturen med Eline. Jeg velger bare ut noen bilder siden vi tok litt mange :L
  Meg :L

  Eline :D

  Vi hadde en sån liten sangting, så jeg synger liksom på bildet over :L

  Eline :L

  Tok bildet av tven. Veldig interesant :L  Eline ♥
  Dette var bare "del 1" elelr hva jeg skal kalle det, for "del 2" er temadeler. Det er bilder av forskjellige ting osv :)

  Senere skal jeg på fotballtrening. Været er jo helt supert så jeg har gått i shorts i hele dag :) Blir sikker en gøy :D


  Q- Hva skal du i dag ?

  Q- Hva syns dere om bildene ? • Kos på hytta til Eline

   Hei ♥

  Lenge siden sist nåå :) Beklager men det har skjedd en feil. jeg skulle egentlig poste dette innlegget på fredagen, men av en eller annen grunn ble det ikke publisert. Så bildene er tatt på fredagen rett før jeg dro på hytta :)

  Men nå sitter jeg på hytta til verdens beste Eline ♥ Vi drar hjem i morgen siden det er pinse, så vi begynner ikke på skolen før på tirsdagen. Hitil har vi badet i yakushien som de nettop har fått på hytta si :D Det var sykt stilig :) Nå sitter vi og ser på filmen "The devil Wears pada". Har også vært på en liten joggetur tidligere i dag. Vi spiste torsk til middag, nam nam :)  

  

  Canon eos 550 d - uredigert


  Q- Hva syns du om bildene? :)


 • Sarpsborg

  HEi <3

  Nå er jeg hjemme igjenn fra Sarpsborg. Jeg kom hje på søndagskvelden, og i går rakk jeg ikke blogge, så  da ble det i dag :) Men jeg gjorde litt forskjeellig i. Men på fredagen var vi på shopping :D Jeg kjøpte meg en del klær, så jeg tenkte jeg kunnne legge ut innkjøpene nå:  


  KJøpte meg et smykke også, men finner ingen bilder.. 
  Tycks?
  
 • Bekkevandring

  Hei <3

  Nå har jeg endelig kommet hjem fra en slitsom, kald, blaut, men også morsom turdag med trinnnet. Vi var på bekkevadnring, og for dere som ikke vet hva det er så hopper man bare rett og slett uti vannet med alle klærne på. Sko og det hele, og går helt til bekken slutter. Jeg ble selvfølgelig gjennomvåt! jeg gikk sammen med min bestevenn Ingrid. Vi datt nesten hele tiden :P Så skiftet vi fra innerst til ytterst. Så gikk vi en liten bit og spiste matpakken vårres. Der ble vi en 15 min, så dro vi hjemover. Jeg ble sickblaut igjenn! 

  Men nå skal jeg pakke til jeg skal til Sarpsborg :) Der skal jeg besøke søskenbarnet mitt Camilla som har fått barn:) jeg finner ikke kabelen til kamerat mitt, så det blir ingen "nye" bilder, men et gammelt et. jeg har tatt mange bilder med speilreflekskameraet som jeg legger ut så fort jeg finner kabelen :)


  Tycks?
  

 • Headerhjelp!

  Hei <3

  Nå sitter jeg til Eline, og vi lager pannekaker :D nam nam! 

  men jeg trenger hjelp til å lage header! Er det noen som kan være så snill å lage en header? det hadde vært veldig snilt. Den som gidder å lage skal bli linket i to innlegg :D jeg trenger ikke bli fornøyd, men du får linking uansett :)

  img6583 (600x400)

  img6581 (600x400)

  img6815 (400x267)

  img6572 (400x267)

  Q- Gidder dere lage header ? :)

   

  -maria

 • Nytt design :))

  Hei <3

  Nå er jeg hjemme etter en lang helg på klassetur til Solhaug. Vi har gjort masse rart. Blant annet badet i stamp, hadd forskjellige aktiviteter, paintball og mye mer. Jeg skal legge ut et innlegg og klasseturen i uka som kommer hvis jeg får tid. På onsdagen reiser jeg til Sarpsborg for å besøke søskenbarnet mitt :) Det blir koselig :) 

  Jeg har årnet meg et nytt desgin :) Det er ikke ferdigårnet enda. Jeg skal lage header og litt forskjellig..

  Hvis det er noen som har lyst til å lage header til meg så hadde jeg blitt veldig glad! Høyde: 210 px Bredde: 880px 


  Hva syns dere om det nye designet?

  Skal dere noe spess i uka som kommer?

 • Blogg.no har klikka!

  Hei, lenge siden sist nå ♥♥

  Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, og grunnen til det er at blogg.no har klikka helt fullstendig de siste dagene  på min pc. Det må være noa galt med pc-en min, for nå er jeg hjemme til Eline <-- (link) og der funker blogg.no helt fint :) Så det kan ta litt tid før jeg blogger neste gang. Forresten så har jeg fått en hund. den er kjempesøøøt! Elsker hun over alt på jord ♥ Hunden er en jente og heter Chilly :) Søtt navn men veldig rart ! etter skoeln i dag dro jeg og Eline til byen. Der møtte vi mamma. jeg dro å stripet håret lysere og stusset det :) Så dro vi på trondheim torg. Der var vi på mc donalds og kjøpte burger :D Så kjøpte jeg meg to ringer og en cardiganjakke. Alt fra bikbok. legger ut innkjøpene sp lenge blogg.no funker igjenn. Så var vi på bibliotket. Der lånte jeg med to bøker. Den ene het 2096 dager. Den handler om en jente som ble kidnappet når hun var åttte. Hun er blitt funnet nå og forteller ut om de lange årene i fangenskap. Dette er en sann historie! Den andre boka het perfekt kjemi. det er en roman (med mye drama) Gleder meg til å lese dem :D

  Bilde av Chilly ♥♥♥♥

  Oppdatering de siste dagene:

  Fredag:

  Ingrid og Thea var på besøk. Vi så på true blood, spiste chips og drakk brus, og mye mer ♥

  Lørdag:

  jeg var med Ingrid. det var veldig koselig ♥ Vi holdt på mye med hunden vår. den er bare så søøøt ♥♥

  Søndag:

  Sto opp tidlig og spilte 11èr fotballkamp mot Sverresborg. Vi vant 5-1, og jeg scoarte et mål! :D er veldig fornøyd med laginnsatsen. Det er den andre 11èr-kampen i sesongen og den vant vi ! ♥ Så dro jeg hjem og dusjet

  Så litt senere dro jeg, Eline og Ingrid på tivoli :D det var veldig gøy. jeg ble veldig kvalm. Det ble også de andre! det ver kjempegøy, og vi tok kaffekoppene mange ganger. Torandoen tok vi også. Den er driitbra! ♥ Så dro jeg hjem, årnet meg littt og la meg på senga og leste i boka jeg hadde lånt på biblioteket på fredagen. den ble jeg btw ferdig med i gårkveld ♥ 

  Hugos tivoli  :)

  Boka "Ever-For alletid :)

   


  Q- Hva har dere gjort de siste dagene?

  Q- Lest boka Ever-for alltid?


   

 • Uttak til tinestafetten

  Heei ;))

  Sorry for lite blogging for tiden, men jeg har ikke hatt så mye tid ti blogging osv... 

  Men på skolen i dag hadde vi først sånn bokting. vi leste osv (gidder ikke forklare) Hadde også musikk. Så spiste vi å dro på dalgårdanlegget. Der er det en sånn løpebane. Aner ikke hva det heter ( legger ut bilde av det lengere nede) Vi skulle ha uttak til tinestafetten som er om en uke.  Så da varmet vi opp litt, så startet springingen. Vi skulle springe 200 meter. Alle jentene sprang om kamp, så de 4 første som kom i mål først ble med på førstelaget. Og gjett hva.

  Jeg ble med på førstelaget!!!! :D

  Jeg har gruet meg kjempelenge til uttaket, men jeg er så glad at jeg kom med ! Tinestafetten er i neste uke, og jeg har strekk i foten, så jeg må være forsiktig med å ikke springe for fort eller overanstrege den. Men det skal nokk gå bra :) Gleder meeeg :D

  Etterpå skal jeg på fotballtrening. Det blir morsomt :D I morgen skal jeg dømme min første fotballkamp. Det gleder jeg meg sinnsykt til. Jeg dømmer gutter 2000. 

  Q- Hva skal dere i dag? :)

   

 • Overnatting + Outfit

  Hei :) 

  Nå sitter jeg, Ingrid og Eline og synger på pochahontas dub mens den ordentlige versonen går på disney channel. haha :D Etterpå skal vi + Elise på anlegget (fotballbanen) og spille fotball. Det blir gøy :D men nå kommern bildene fra overnattingen :


  Nam nam, popcorn ;I

  Meg og Eline :))

  meg :P


  Og her kommer gårsdagens outfit :

  Bolero: H&M

  Hvit topp: H&M

  Topp: BIk bok

  Shorts: Vero Moda

  Leopardstrømpebukse: H&M
  


  Q- Hva syns du om outfiten ?

  Q- Tycks om bildene ?

 • Innkjøp fra byen + overnatting av Eline og Ingrid :D

  Hei bloggen ♥

  I dag har jeg vært i byen med Eline og Elise. Det har vært veldig morsomt. Jeg kjøpte meg converse-sko, denimshorts, strømpebukse, topp og hvit kjole som jeg blant annet skal ha i en konfirmasjon 14. mai :) mamma har bestilt frisøtime til meg sånn at jeg får stripet håret :D gleder meeeg, det blir første gang! Men her kommer bildene fra innkjøpene:


  Shorts fra wero moda kr 260

  Kjole fra wero moda kr 360 (?)

  Strømpebukse fra cubus kr 129

  Topp fra wero Moda kr 99


  

  Convers-sko fra Urban kr 699  Nå sitter jeg, Eline og Ingrid i sofaen og ser på Showman! Det er kjempebra! vi spiser masse potetgull, popkorn og brus :D jeg legger ut bilder fra overnattingen i morgen. I morgen skal vi foresten på anlegget og spille fotball. Da skal Elise være med også :) Det blir gøy :D 

 • God lørdagsmorgen :)

  Hei ♥

  Nå sitter jeg og Eline her og hører på sanger og blogger :) Her kommer noen bilder fra gårsdagen:

  Eline ♥

  Meg :D

  Oss ♥

  Senere ska vi ut å møte none venner. Det blir koselig ♥ Men nå må jeg stikke, siden jeg skal spise frokost :)

  Q- Hva skal dere i dag?

 • Overnatter til bjm Eline

  Hei lesere ♥

  Nå sitter jeg i sofaen med Eline og magnus og ser på en film på viasat 4. Aner ikke hva den heter, men det er en sånn krigsfilm med soldater osv. Vi har mye godteri her, og hver vår pc, så det skal nokk gå bra med meg i kveld ja. For 20 min siden spiste vi hjemmlaga pizza gradniosa :)) Vi skal sikkert se norske talenter og senkveld også. Det vil bli en koselig kveld :)

  Meg og Eline ♥

  Q- Hva har dere gjort i dag?

 • Solskinnsdag :)

  Hei ♥

  I dag har vært en dag med kjempemye sol. Mye varme og lite klær. Det var kjempefint på skolen i dag p.g.a været. Etter skolen var jeg med Ingrid hjem. Der hoppet vi på trampolina og gjorde litt lekser.Så dro jeg hjem og spiste middag. I sekstiden ro jeg og mamma på city syd for å se på litt klær og vårsko. Men vi fant ingenting så vi dro til trondheim torg. Men der fant vi heller ingenting. Så dro vi hjem, og nå sitter jeg og ser på tv :)   Meg og Ingrid :))

   Tycks om bildene  ?

 • Dommerkurs

  Hei alle lesere ♥


  Tusen takk for alle kommentarene på det forige innlegget.Det erså gøy å bloggenår dere kommenterer :D Love u ♥


  Som noen av dere vet,(som jeg skrev i forige innlegg) har jeg vært på domerkurs. Jeg har vært en gang før også. Men det var bare for å lære reglene. Denne gangen harvi vært på byåsen-banen og fått dømt. Vi var der fra fem til halv ni (?) Og det var skikkelig morsomt! Jeg og Gunhild var "partnere" Vi dømte sammen. Først dømte vi en kamp for gutter som var 6 år (?), og så dømte vi en kamp for jenter 99 (12 år) Det var veldig gøy. Så hvis dere tenker på å bli dommer, så anbefaler jeg det! Bli dommer, det er kjempegøy :D 

  Tycks ?

  Nå sitter jeg og ser på fotballkamp, Barcelono - Real Madrid. Kjempespennende. Jeg heier på Barcelona ♥

  Q- Hvem heier dere på, Barca eller Real Madrid ?

 • Kort om dagen i dag

  Hei lesere♥

  I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Det er litt treigt å komme i gang igjenn etter en uke med ferie.Men sånn er nå bare livet da :) Men på skolen hadde vi kunst og håndverk. Og jeg er på en stasjon der vi strikker.(det er flere stasjoner som vi rulerer på) Vi strikker bamser, og jeg strikker en liten bamse, for jeg er ikke spess god til å strikke...

  Noe sånn skal resultatet bli :) Dette er bamsen til Ingrid i klassen min. Hun er veldig flink til å strikke. Og på dette bildet har hun strikket en stor bamse, og jeg skal strikke en liten bamse med rosa (missfarget rosa) farge! 


  Senere i dag skal jeg på dommerkurs del to :) Det blir gøy.Håper vi snart får dømme litt kamper og sånt ..

  Q- Hva skal dere i dag?

 • Ny blogg folkens :D

  Hei  ♥

  Nå har jeg laget meg en ny blogg, og det er denne her. Her kommer litt info om meg :

  Navn: maria

  Aktiviteter: fotball, håndball:)

  Bosted: Trondheim

  "Liker": Venner, pc, tv, lese bøker, ta masse bilder og blogge :)

  Vel, det var litt info om meg, så da håper jeg dere leser  og kommenterer :)

  Q-Hva syns dere om bloggen?
 • hits