memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endeliiig!

Hei! ENDELIG, etter nesten to år med møkkamobilen min (iphone 3gs) har jeg kjøpt meg ny! IPHONE 5 ♥ ♥ gotta love it! Jeg får den i kveld en gang, og gleder meg som en liten baby. Jeg har bestilt to dekslet fra ebay som jeg håper kommer før jeg skal Thailand. Jeg må kjøpe meg noen deksler i Thailand også, det er jo sikkert sykt billig der! Back to the point, jeg ble kjempefornøyd med iphonedekslene, og her er de:


aah, digger dem! 

Nå skal jeg på fotballtrening, og når jeg kommer hjem håper jeg på at den har kommet! 

 • Nyttårsaften

  Hei! Jeg hadde en utrolig koselig nyttårsaften i år, til tross for at jeg var hjemme.  Rikke og Ingrid var her hele kvelden, og Rikke lå over, pluss at det var tre andre familier til oss og feiret. Rikke kom til meg ca klokka fem. Da årnet vi oss , og ca klokka sju spiste vi middag. Vi var jo sju barn til sammen, så vi spiste kjempegod pizza. Vi gjorde masse artig utover kvelden. Vi danset utrolig mye, tok en del bilder, spilte wii osv. Til midnatt gikk vi ut for å sende opp og se på alle rakettene som sendes opp i byen. Vi har nemlig utsikt over omtrent hele trondheim by, så deter utrolig fint å se på! Litt etter rakettoppskytningen møtte vi også Sara, Elise og Maiken og var med dem en liten stund før vi dro hjem igjenn. Ingrid dro vell hjem ca klokka to, mens jeg og Rikke tok kvelden rundt klokka fem. 

     Kjell og Stig


  Meg, Rikke og Ingrid ♥


  Ingrid og meg♥
  Utrolig fin utsikt, spesielt på nyttårsaften!

  Ingrid og meg♥

 • Juleaften

  Hei! Er som vanlig veldig sent ute med bloggingen, men har egentlig ikke giddet å blogge noe særlig. Har liksom ikke noen bilder. Men så kom jeg jo på at jeg ikke hadde blogget om juleaften, og jeg har noen bilder fra kvelden, så da kan jeg like gjerne blogge om det. 

  Selveste dagen startet med at familien dro på julelunsj (klokka 11!!!) til onkel og tante. Der var vi noen timer, førs vi dro hjem. Da årnet jeg meg osv, før vi fikk gjester ca klokka fem. Vi hadde besøk av farmor å farfar, tante mona, onkel Per og søskenbarnet mitt Stig Marius. Vi spiste ribbe, pinnekjøtt og medisterkaker til middag, og fortsatte deretter med dessert. Etter en stund begynte vi å åpne gaver. Jeg fikk utrolig mye fint! Tusen takk for alle gavene! Resten av kvelden var vi bare i stua og snakket osv. 


  Farmor og meg  #fornøyd
  Ja jeg vet. S Y K T bra bilder.
 • hits