memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mobilblogging fra stranda !

Hej !<3 nå ligger jeg på solsenga på stranda å blir tæææn! Har smurt meg inn med sololje for å få ekstra farge. Hehe:L har badet mye i det siste, men har ikke fått ordentlig nett-tilgang så jeg har ikke fått blogget. Har tatt mange bilder med speilrefleksen, men intill da får mobilbilder holde ;)

Soool!!<3
Men nå skal jeg spille kort, så chio<3

 • Gran Canaria !!!

  Hejj <33333 Nå sitter jeg på solsenga i Gran Canaria å soler meeeeg<333 vi kom hit i går natt (halv tre i norsk tid) I gran canaria ligger vi en time bak bak dere, så i spansk tid kom vi fram ca halv to. I dag har vi gått en tur inn til byen Arguinrguin. Det har ikke vært så mye sol, det har faktisk vært mye vind og overskyet. men nå er det mye sol! 21 grader i skyggen !!!<3 skal ta Mange bilder, men jeg tror ikke jeg får lagt ut bilder mens vi er her. Vi skal være her i to uker <333 Men nå må jeg gå, så snakkes !<3
 • Endelig 14 år !

  Heeeeeeeeeeii ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  I dag kom endelig dagen! Endelig er jeg 14 år! Føltes så godt ! ♥ I dagtidlig kom mamma , pappa og søstrenen min ned på rommet mitt å sang bursdagssangen :L haha! Så fikk jeg gaven fra mamma å pappa. Gaven fra Ida (søstersen) var øyenbrynsblyanten fra billion dollar brows. Jeg fakket ihvertfall opp gaven, og der fikk jeg en docingstasjoon !!!  ♥ ♥ ♥ ♥ Juhhuuu, akuratt det jeg øsnket meg :DD Er sykt fornøyd lizm, haha neida, joda! 

  Senere skal vi spise klubb, min yndlingsrett! Så kommer det gjester, og vi skal feire familiebursdag. Blir veldig koselig ♥ Vi skal også bake eplekake  ♥ ♥ ♥ ♥ lml atm! 

  Elsker den nye docingstasjonen min  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Nå har vi akuratt spist, snakk om å poste kjappe innlegg.. Så nå må jeg stikke, gjestene kommer jo snar :LL  Når har dere bursdag?

 • Gårsdagens outfit

  Hei ♥

  Nå kommer den enedlig en outfit. Skulle egentlig legge ut outfiten i går, men som vanlig glemte jeg det. Alt det jeg hadde på meg er nytt. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke gidde å legge ut innkjøpsinnlegg (sorry Rikke <3) haha, jeg suger til å ta outfitbilder -.- menmen , her it it !  Jakke - Bikbok kr 400 ,-  // T-skjeorte - Gina Tricot kr 150,-  //  Bukse - Gina Tricot kr 20 ,- // Smykke - Bikbok kr 99,-

  Hva syns du?

 • Mobilblogging ftw!

  Hej:)
  Nå sitter jeg på skolen, i gymsalen faktisk og ser på at resten av klassen har gym. Sykt artig å ha brukket krageben da vettu.. Resten av dagen skal vi ha kjedelige fag, så skal jeg hjem å skrive på en sånn kjedelig fagartikkelgreie i norsk.

  I går var jeg i byen med mamma. Haha, jeg kjøpte meg klær for over 2000 kroner. Rich gangster bitch! Så å si alt jeg har på meg i dag er nytt :L Jeg legger kanskje ut innkjøpsinnlegg om jeg får tid/orker å gjøre det. Har veldig mye lekser atm .. Jeg kjøpte meg ihvertfall to bukser, tre singletter, to eller tre topper/tskjorter, en vest, en jakkke, et par sko og en hårdonut. Er sykt fornøyd, men har litt dårlig samvittighet åsså da, drar jo til Gran Canaria på fredagen. Blir nokk ikke lite shopping der heller :L GLEDER MEG!

  Haha, sjøldiggerbilde :ff
  Hva gjør dere i dag?:)

 • Hei hei ! :D

  Hej :D Nå sitter jeg og Rikke på rommet å skal se frusterte fruer. I dag har vi vært i nidarøhallen med marianne og sett håndballkamper. Det var veldig koselig ! Etter det pratet vi og koste oss, og så tok vi trikken hjem. Marianne dro hjem til seg, mens Rikke ble med meg hjem :) haha 

  Nå har vi nettop spist sodd :DD naam! Blir koselig med frusterte fruer nåda :) 

  Meg og Rikke <33 

  Meg og marianne <3

  Sorry for rævva størelser osv på bildene, men sånn blir det når det er iphonebilder. Iphonebilder ftw ♥                    Hva har dere gjort idag?

 • Til verdens besteee ;*

  Heej ♥

  Nå ligger jeg og den kuuul Rikke i senga å chiller ♥ Jeg er til rikke fordi mamma er på besøk til moren til rikke med noen andre på sånn treffgreie :) Vi har baker brownies som vi skal spise etterpå. Har egentlig bare chillet i senga å hørt på musikk, haha :L

  Fjortiss in tha housee ♥♥

  Hva gjør dere atm ? :DDD
 • hits