memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Innkjøp fra byen + overnatting av Eline og Ingrid :D

Hei bloggen ♥

I dag har jeg vært i byen med Eline og Elise. Det har vært veldig morsomt. Jeg kjøpte meg converse-sko, denimshorts, strømpebukse, topp og hvit kjole som jeg blant annet skal ha i en konfirmasjon 14. mai :) mamma har bestilt frisøtime til meg sånn at jeg får stripet håret :D gleder meeeg, det blir første gang! Men her kommer bildene fra innkjøpene:


Shorts fra wero moda kr 260

Kjole fra wero moda kr 360 (?)

Strømpebukse fra cubus kr 129

Topp fra wero Moda kr 99
Convers-sko fra Urban kr 699Nå sitter jeg, Eline og Ingrid i sofaen og ser på Showman! Det er kjempebra! vi spiser masse potetgull, popkorn og brus :D jeg legger ut bilder fra overnattingen i morgen. I morgen skal vi foresten på anlegget og spille fotball. Da skal Elise være med også :) Det blir gøy :D 

 • God lørdagsmorgen :)

  Hei ♥

  Nå sitter jeg og Eline her og hører på sanger og blogger :) Her kommer noen bilder fra gårsdagen:

  Eline ♥

  Meg :D

  Oss ♥

  Senere ska vi ut å møte none venner. Det blir koselig ♥ Men nå må jeg stikke, siden jeg skal spise frokost :)

  Q- Hva skal dere i dag?

 • Overnatter til bjm Eline

  Hei lesere ♥

  Nå sitter jeg i sofaen med Eline og magnus og ser på en film på viasat 4. Aner ikke hva den heter, men det er en sånn krigsfilm med soldater osv. Vi har mye godteri her, og hver vår pc, så det skal nokk gå bra med meg i kveld ja. For 20 min siden spiste vi hjemmlaga pizza gradniosa :)) Vi skal sikkert se norske talenter og senkveld også. Det vil bli en koselig kveld :)

  Meg og Eline ♥

  Q- Hva har dere gjort i dag?

 • Photoshoot i skogen

  hei ♥

  Jeg må barefå si at jeg er litt forsinket med dette innlegget her, men det er jo fordi bloggen er ny :) I helga lå Ingrid og Elise over til meg, og vi tok noen bilder i skogen, og jeg tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene:  Det var alle bildene jeg ville dele med dere fra denne photoshooten.Elise er den med den hvite bluse.Jeg er den med den lyserosa tunikaen, og Ingrid er den med den oransje og hvite stripette genseren:) 

  Q- Hva syns dere om bildene ? ♥

 • Solskinnsdag :)

  Hei ♥

  I dag har vært en dag med kjempemye sol. Mye varme og lite klær. Det var kjempefint på skolen i dag p.g.a været. Etter skolen var jeg med Ingrid hjem. Der hoppet vi på trampolina og gjorde litt lekser.Så dro jeg hjem og spiste middag. I sekstiden ro jeg og mamma på city syd for å se på litt klær og vårsko. Men vi fant ingenting så vi dro til trondheim torg. Men der fant vi heller ingenting. Så dro vi hjem, og nå sitter jeg og ser på tv :)   Meg og Ingrid :))

   Tycks om bildene  ?

 • Dommerkurs

  Hei alle lesere ♥


  Tusen takk for alle kommentarene på det forige innlegget.Det erså gøy å bloggenår dere kommenterer :D Love u ♥


  Som noen av dere vet,(som jeg skrev i forige innlegg) har jeg vært på domerkurs. Jeg har vært en gang før også. Men det var bare for å lære reglene. Denne gangen harvi vært på byåsen-banen og fått dømt. Vi var der fra fem til halv ni (?) Og det var skikkelig morsomt! Jeg og Gunhild var "partnere" Vi dømte sammen. Først dømte vi en kamp for gutter som var 6 år (?), og så dømte vi en kamp for jenter 99 (12 år) Det var veldig gøy. Så hvis dere tenker på å bli dommer, så anbefaler jeg det! Bli dommer, det er kjempegøy :D 

  Tycks ?

  Nå sitter jeg og ser på fotballkamp, Barcelono - Real Madrid. Kjempespennende. Jeg heier på Barcelona ♥

  Q- Hvem heier dere på, Barca eller Real Madrid ?

 • Kort om dagen i dag

  Hei lesere♥

  I dag har jeg vært på skolen som vanlig. Det er litt treigt å komme i gang igjenn etter en uke med ferie.Men sånn er nå bare livet da :) Men på skolen hadde vi kunst og håndverk. Og jeg er på en stasjon der vi strikker.(det er flere stasjoner som vi rulerer på) Vi strikker bamser, og jeg strikker en liten bamse, for jeg er ikke spess god til å strikke...

  Noe sånn skal resultatet bli :) Dette er bamsen til Ingrid i klassen min. Hun er veldig flink til å strikke. Og på dette bildet har hun strikket en stor bamse, og jeg skal strikke en liten bamse med rosa (missfarget rosa) farge! 


  Senere i dag skal jeg på dommerkurs del to :) Det blir gøy.Håper vi snart får dømme litt kamper og sånt ..

  Q- Hva skal dere i dag?

 • Ny blogg folkens :D

  Hei  ♥

  Nå har jeg laget meg en ny blogg, og det er denne her. Her kommer litt info om meg :

  Navn: maria

  Aktiviteter: fotball, håndball:)

  Bosted: Trondheim

  "Liker": Venner, pc, tv, lese bøker, ta masse bilder og blogge :)

  Vel, det var litt info om meg, så da håper jeg dere leser  og kommenterer :)

  Q-Hva syns dere om bloggen?
 • hits