memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bekkevandring

Hei <3

Nå har jeg endelig kommet hjem fra en slitsom, kald, blaut, men også morsom turdag med trinnnet. Vi var på bekkevadnring, og for dere som ikke vet hva det er så hopper man bare rett og slett uti vannet med alle klærne på. Sko og det hele, og går helt til bekken slutter. Jeg ble selvfølgelig gjennomvåt! jeg gikk sammen med min bestevenn Ingrid. Vi datt nesten hele tiden :P Så skiftet vi fra innerst til ytterst. Så gikk vi en liten bit og spiste matpakken vårres. Der ble vi en 15 min, så dro vi hjemover. Jeg ble sickblaut igjenn! 

Men nå skal jeg pakke til jeg skal til Sarpsborg :) Der skal jeg besøke søskenbarnet mitt Camilla som har fått barn:) jeg finner ikke kabelen til kamerat mitt, så det blir ingen "nye" bilder, men et gammelt et. jeg har tatt mange bilder med speilreflekskameraet som jeg legger ut så fort jeg finner kabelen :)


Tycks?


 • Headerhjelp!

  Hei <3

  Nå sitter jeg til Eline, og vi lager pannekaker :D nam nam! 

  men jeg trenger hjelp til å lage header! Er det noen som kan være så snill å lage en header? det hadde vært veldig snilt. Den som gidder å lage skal bli linket i to innlegg :D jeg trenger ikke bli fornøyd, men du får linking uansett :)

  img6583 (600x400)

  img6581 (600x400)

  img6815 (400x267)

  img6572 (400x267)

  Q- Gidder dere lage header ? :)

   

  -maria

 • Nytt design :))

  Hei <3

  Nå er jeg hjemme etter en lang helg på klassetur til Solhaug. Vi har gjort masse rart. Blant annet badet i stamp, hadd forskjellige aktiviteter, paintball og mye mer. Jeg skal legge ut et innlegg og klasseturen i uka som kommer hvis jeg får tid. På onsdagen reiser jeg til Sarpsborg for å besøke søskenbarnet mitt :) Det blir koselig :) 

  Jeg har årnet meg et nytt desgin :) Det er ikke ferdigårnet enda. Jeg skal lage header og litt forskjellig..

  Hvis det er noen som har lyst til å lage header til meg så hadde jeg blitt veldig glad! Høyde: 210 px Bredde: 880px 


  Hva syns dere om det nye designet?

  Skal dere noe spess i uka som kommer?

 • Hot ot not ?

  Jumpsuite, Hot or not? ♥

   

 • So...? Kiss me

     Tycks?

 • Jentekveld - del 2

  Hei :)

  Beklager for at jeg ikke sa i fra,men jeg har vært på Moldecup i helga. >Vi spilte 5 kamper og vant 4 av dem. Vi røyk ut i kvartfinale med 7-5, så det var nesten! Litt skuffet men... Men jeg skal blogge mere om Rosecupen, som cupen het senere.  :) 


  Men nå smører jeg innpå med del 2 av jentekvelden.Som sagt så hadde vi det veldig morsomt :D 


  Vi kom plutselig på å ta bilde med midtskillle. Så dette er et ganske ... bilde :P  Rikke gjør seg til :D  Det samme gjør sara :D  meeg <3 haha :P:P  Sara :D

  Det var del 2 av jentekvelden :) Del 3 kommer senere  en gang :=P

  Tycks om bildene?

  

 • Jentekveld - del1

  heei <3

  Nå kommer bildene fra jentekvelden når jeg og Sara lå over te Rikke :) Vi hadde serr latterkrampe hele kvelden. Klokka halv to var vi oppe å danset til the voice :D Det er tusen bilder, så dette der del 1:

  Det var del 1. Det blir sikert noen sånn del 4 eller noen for vi fylte opp hele minnekortet på speilrefleksen min :=)

  Tycks om bildene? 

 • Har hatt en herlig 17. mai :D

  Heei bloggen <3<3

  Nå er nesten 17.mai ferdig. Blogg.no er endelig i rute igjenn :) jeg beklager for at jeg ikke har lagt ut så mye innlegg og kommentert tilbake. Jeg har bare hatt litt dårlig tid for tia.. Men i går var jeg på City syd od kjøpte meg 17. mai-antrekk. Kjøpte meg en kjole og jakke, og her er innkjøpet og:

  17. mai :

  Først ble jeg vekt av mamma. Hun vekte meg kl 8. jeg kledde på meg, sminket meg og giikk opp for å spise. Etterhvert satt vi i bila på vei til byen for å gå i barnetoget. Vi kom litt forsinket, men ingen la merke til det ettersom det var så mange som var så forsinket. Så gikk vi i toget. jeg har bilder av det men gidder ikke legge de ut. Så når toget var ferdig dro vi hjem igjenn. Så fikk vi gjester. Vi spiste lasagne, is og kake, og drakk mye brus :D Så, litt senere dro jeg og noen venner ned på skolen. Der kjøpte jeg meg en kjerlighet, litt popcorn og en slush :D nam nam <3 Så dro jeg hjem, og nå sitter jeg her og venter på at klokka skal bli halv ti, for da er det csi <3 Men nå kommer bildene fra min 17. mai :


  meg og Thea :)

  markus og Kristian :D

  Ingrid <3

  Søstra mi Ida 

  Eline <3

  Meg og Eline <3  På veien hjem fra byen kjørte vi forbi en volcome-bil :D Dritstilig daa <3

  Så var vi kommet på skolen. Thea, Elisde og Solveig <3<3

  Thea`s piratkjerlighet :D

  Gunhild <3  markus :P

  haha :P

  Kristian :D

  Pia :)

  Gunhild på skateboard, og Elise <3<3

  Det var alle bildene. Nå sitter jeg og hører på musikk :) Er helt  dilla på what are words og ølbriller<3 ! eg legger ut bilder fra overnattingen i helgå  i morgen :D I morgen skal jeg btw dømme min første fotballkamp :D Gleder meg. På fredagen skal jeg og håndballaget på rosecup i Molde. Det blir veldig gøy. jeg får fri hele dagen siden det er kamper allerede på fredagen <3 Gleder meg. jeg har også en lekse jeg mkå gjøre, og det er nemlig og presantere særoppgaven. jeg bruker powerpoint, og jeg har skrevet 5 sider så langt. men nå må jeg rydde litt før csi, så snakkes daaa <33

  Q- Hva har dere gjort i dag ? <3

 • Bursdag :D

  Hei <3

  Nå sitter jeg her og ser på farmen. I går var jeg på bursdag til Rikke. Rikke (http://gliitter.blogg.no/) bor i rissa, så jeg måtte ta båten over og ligge over. Bildene fra overnattingen kommer i morgen tror jeg. Spørs om jeg gidder siden jeg fremedeles har en klikka pc (jeg blogger fra mamma og pappa sin pc nå) Sara lå også over. (en veninne av meg og Rikke) Det var en helt vanlig, men veldig morsom bursdag :D (ikke noe tema eller noe sånt...) 


  '

  masse fine bilder <3


  Q- hva syns dere om bildene `?  

 • Likinger fra kommentarleken :D

  Hei :)

  Nå kommer linkingen fra kommentarleken :)

  http://p0peye.blogg.no/

  http://eliseyeah.blogg.no

  http://memaybe.blogg.no/

   http://supertrio.blogg.no/  

  http://sarane.blogg.no/ 

  http://hceh.blogg.no/ 

   
  randm bilde fra en tur. Jeg og Gunhild <3
  

   Som sagt har blogg.no remdeles klikket, saå nå bruker jeg mamma og pappa sin pc. Litt kjipt, men det kommer innlegg nå og da :) I  dag har jeg vært på tinestafetten. Laget mitt (som sprang hit 1) vant ! Nå skal jeg spise mat, lese i boka mi og slappe av :D

  - Var dere på tinestafetten?

  - Vant dere noen "hit"?

   

 • Blogg.no har klikka!

  Hei, lenge siden sist nå ♥♥

  Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, og grunnen til det er at blogg.no har klikka helt fullstendig de siste dagene  på min pc. Det må være noa galt med pc-en min, for nå er jeg hjemme til Eline <-- (link) og der funker blogg.no helt fint :) Så det kan ta litt tid før jeg blogger neste gang. Forresten så har jeg fått en hund. den er kjempesøøøt! Elsker hun over alt på jord ♥ Hunden er en jente og heter Chilly :) Søtt navn men veldig rart ! etter skoeln i dag dro jeg og Eline til byen. Der møtte vi mamma. jeg dro å stripet håret lysere og stusset det :) Så dro vi på trondheim torg. Der var vi på mc donalds og kjøpte burger :D Så kjøpte jeg meg to ringer og en cardiganjakke. Alt fra bikbok. legger ut innkjøpene sp lenge blogg.no funker igjenn. Så var vi på bibliotket. Der lånte jeg med to bøker. Den ene het 2096 dager. Den handler om en jente som ble kidnappet når hun var åttte. Hun er blitt funnet nå og forteller ut om de lange årene i fangenskap. Dette er en sann historie! Den andre boka het perfekt kjemi. det er en roman (med mye drama) Gleder meg til å lese dem :D

  Bilde av Chilly ♥♥♥♥

  Oppdatering de siste dagene:

  Fredag:

  Ingrid og Thea var på besøk. Vi så på true blood, spiste chips og drakk brus, og mye mer ♥

  Lørdag:

  jeg var med Ingrid. det var veldig koselig ♥ Vi holdt på mye med hunden vår. den er bare så søøøt ♥♥

  Søndag:

  Sto opp tidlig og spilte 11èr fotballkamp mot Sverresborg. Vi vant 5-1, og jeg scoarte et mål! :D er veldig fornøyd med laginnsatsen. Det er den andre 11èr-kampen i sesongen og den vant vi ! ♥ Så dro jeg hjem og dusjet

  Så litt senere dro jeg, Eline og Ingrid på tivoli :D det var veldig gøy. jeg ble veldig kvalm. Det ble også de andre! det ver kjempegøy, og vi tok kaffekoppene mange ganger. Torandoen tok vi også. Den er driitbra! ♥ Så dro jeg hjem, årnet meg littt og la meg på senga og leste i boka jeg hadde lånt på biblioteket på fredagen. den ble jeg btw ferdig med i gårkveld ♥ 

  Hugos tivoli  :)

  Boka "Ever-For alletid :)

   


  Q- Hva har dere gjort de siste dagene?

  Q- Lest boka Ever-for alltid?


   

 • Uttak til tinestafetten

  Heei ;))

  Sorry for lite blogging for tiden, men jeg har ikke hatt så mye tid ti blogging osv... 

  Men på skolen i dag hadde vi først sånn bokting. vi leste osv (gidder ikke forklare) Hadde også musikk. Så spiste vi å dro på dalgårdanlegget. Der er det en sånn løpebane. Aner ikke hva det heter ( legger ut bilde av det lengere nede) Vi skulle ha uttak til tinestafetten som er om en uke.  Så da varmet vi opp litt, så startet springingen. Vi skulle springe 200 meter. Alle jentene sprang om kamp, så de 4 første som kom i mål først ble med på førstelaget. Og gjett hva.

  Jeg ble med på førstelaget!!!! :D

  Jeg har gruet meg kjempelenge til uttaket, men jeg er så glad at jeg kom med ! Tinestafetten er i neste uke, og jeg har strekk i foten, så jeg må være forsiktig med å ikke springe for fort eller overanstrege den. Men det skal nokk gå bra :) Gleder meeeg :D

  Etterpå skal jeg på fotballtrening. Det blir morsomt :D I morgen skal jeg dømme min første fotballkamp. Det gleder jeg meg sinnsykt til. Jeg dømmer gutter 2000. 

  Q- Hva skal dere i dag? :)

   

 • kommentarlek :)

  Hei alle lesere ♥

  Nå tenkte jeg det var på tide med en kommentarlek, så de som kommenterer:


  3 kommenterer får 2 tilbake

  5 kommenterer får 3 ilbake

  8 kommenterer får 5 tilbake

  10 kommenterer får 7 tilbake + linking

  15 kommenterer får 8 tilbake + linking

  20 kommenterer får 8 tilbake + vurdering

  25 kommenterer får 8 tilbake + vurdering + linking

  30+ kommenterer får 9 tilbake + vurdering + fire linkinger i en uke


   Husk å skrive stopp når dere er ferdige sånn at jeg vet hvor mye jeg skal kommentere tilbake osv...


  Q- Kommentere ? :) 

 • Overnatting + Outfit

  Hei :) 

  Nå sitter jeg, Ingrid og Eline og synger på pochahontas dub mens den ordentlige versonen går på disney channel. haha :D Etterpå skal vi + Elise på anlegget (fotballbanen) og spille fotball. Det blir gøy :D men nå kommern bildene fra overnattingen :


  Nam nam, popcorn ;I

  Meg og Eline :))

  meg :P


  Og her kommer gårsdagens outfit :

  Bolero: H&M

  Hvit topp: H&M

  Topp: BIk bok

  Shorts: Vero Moda

  Leopardstrømpebukse: H&M
  


  Q- Hva syns du om outfiten ?

  Q- Tycks om bildene ?
 • hits