memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens outfit

Heii:)) da kommer den endelig en outfit til dere! Hahha, kan ikke si jeg er verdens beste til å ta bilder, så jeg gidder aldri ta opp speilrekleksen, så denne gangen ble det photobooth-outfit:L Har ikke gått med dette på skolen, men har gått med det siden jeg kom hjem:) 


Ja jeg vet det, jeg liker tomler (yyy) 

// Topp fra bikbok // Short fra en outlet-butikk eller noe i Østersund (utrolig gammel)

 • Sykedag

  Hei:) Når jeg sto opp i dag tidlig, følte jeg meg ikke helt bra. Hadde hodepine og var kvalm, og det ble bare verre og verre utover dagen.. Var ikke på skolen, og heller ikke trening. Men nå føler jeg meg mye bedre, så Rikke kommer en tur på besøøk, så det blir koselig! ♥ 

  Nå kom visst Rikke, så chiao

 • Bestilt!

  Hei:) Jeg var og kikket litt på ebay, da jeg kom over noen smykker, ringer osv som jeg bare måtte bestille! Har tankt på å kjøpe noen ting på ebay i det siste, men det har aldri blitt noe av det før nå, for nå bestemte jeg meg for å gjøre det med en gang så jeg ikke skulle glemme det! Ble hvertfall veldig fornøyd,og håper på at tingene kommer før sommerfereien. Tror det tar ca 20--30 dager eller noe, det gjorde det i hvertfall med iphonedeksler jeg bestilte der en gang;) 


  Kjøpte denne nydelige ringen til bare 1 dollar! Det er ca 6 norske kroner, snakk om å være billig !!


  Kjøpte også dette settet med smykke, ring og øredobler til bare 7 dollar, altså ca 40 kroner! Som dere ser er det en "tofingerring," (ahah wtf) så det blir artig og se om den passer:L Håper på det beste!

  Som sagt ble jeg veldig fornøyd med inkjøpet. Nå er det bare å glede seg til det kommer i posten! Skal foresten kjøpe meg en bikini. Noen forslag til nettbutikk der de selger bikinier?

 • 17.mai

  Heii:) Beklager for sen blogging om 17.mai, men jeg tok nesten ingen bilder, men Rikke der i mot tok et par der jeg var med på, så jeg låner bare bildene fra bloggen hennes;)

  Min 17 var som følger: Sto opp i halv åtte-tiden. Årnet meg og spiste frokost, dro ned til byen, gikk i tog, møtte Rikke, dro på tivoli, dro hjem, spiste pølser og hamburger, chillet, dro til tante Guri og onkel reidar og var der resten av kvelden. Kjole og ballerinasko var vell ikke det smarteste anntrekket når det var 100 minusgrader og overflod med regn.. Jeg holdt på å fryse hjel hele dagen, mens Rikke der i mot hadde en varm bunad! Heldig much..

  Regn regn regn...


  Utrolig søte !♥

  Utrykket mitt, fml... Men glad i deg Rikke<3<3

  Kjøpte oss popkorn på vei hjem, naam ♥  haha, hadde tusen floker etter regent! Så rett og slett ikke ut... .00

  Alt i alt var 17.mai helt grei. Var egentlig sykt kjipt at det ble så dårlig vær.. Det ødela liksom 17.mai-stemningen... Hadde dere en fin 17.mai?

   

 • Burdagen til Synne

  Hei:) Som sagt har jeg vært på bursdag til Synne, og tatt en del bilder. Disse bildene tenkte jeg ejg kunne vise nå:
   

  Fikk velkomst"drink" (gele og jordbær med sjokolade rundt♥♥) Sykt naam!  Bursdagsbarnet !♥  Det var de bildene jeg følte ble vellykket av alle de tusen bildene jeg tok. Det var noen andre som tok bilder også, så det spørs om jeg legger til noen bilder etterhvert;) Hadde det hvertfall kjempekoselig på bursdagen! Takk for inbydelsen Synne !♥

 • Overnatting av puser !

  Hei ♥ Fra i går til i natt hadde jeg overnatting av Sigrid og Cecilie. Vi hadde det kjempegøy hele kvelden! Vi så to filmer, (american pie beta house og bring it on) sang og hørte på musikk, laga dans, (haha) og mye mer. Vi var oppe helt til klokkka fem,hahahah ! Snakk om å være badasss! Neida, joda ! Ble ikkke så mange bilder, men fikk knipset noen;)

  haha :L Kan ikke akuratt si at det ble så brae bilder, men bilder ble det :L 


  I kveld var ejg på bursdag til søtnosen Synne♥♥ Hadde det kjempegøy! Tok tusen bilder, spiste taco og desert, så film, hadde pandoras eske og masse annet artig ! ♥♥ Kommer et innlegg i morgen ;)

 • 17.mai-outfit

  Haha, tidenes verste 17.mai outfit, men fikk desverre ikke tatt noen bilder, siden ingen gadd å ta bildemed speilrefleksen. Kan være Rikke legger ut noen bilder på bloggen hennes som jeg stjeler :L ahah

    • 17.mai i morgen!

  Herlig med langhelg! Har nettop vært på bursdag til Silje, og det var kjempekoselig! I morgen er det endelig 17.mai! Gleder meg mye♥ Skal først gå i skoletåget, og så skal jeg på tivoli med Rikke, og på kvelden skal vi bort til tante Guri og onkel reidar. Blir sikkert kosleig:) 

  Noen bilder fra 17.mai i fjord:

   

   

  haha, hvor mye jeg og andre har foranret seg :LL 

 • Årets første bad !

  Hei! i dag etter treningen dro jeg, Sigrid og Cecilie til kvannet og badet! fysøren det var kaldt, men det var også veldig artig :D Var uti to ganger, og holdt på å fryse ihjel begge gangene. Det tok liksom 100 år og få på seg klærne etter vi bada, fordi jeg skalv fra topp til tå, selv om det var sol. 
  sexy


  Utrolig artig, men veldig kaldt :ss Det at vi allereder bader får meg til å tenkte på sommeren. AAH, klarer ikke vente ! ♥

  Har du bada i år?

   

 • Summerfeeling

   

  // we heart it 

   ♥ Gleder du deg til sommern? 

 • Photoshoot

  Her kommer "photoshoot" bildene fra når cecilie var til meg :) Grunnen til at bildene er i så sykt dårli kvalitet er at jeg fikk bare lastet de opp i 400 px, og så måtte jeg forstørre dem i sånn program, og da ble de skurrete :ss blææææh :000


  Syns om bildene?

 • Nyter siste soldagen med verdensbeste!

  Herlig med besøk av Cecilie i dag ! Hadde det kjempekoselig ♥ Vi spiste jordbær og melon, hoppet på trampolina og satt på macèn. Tok også noen bilder med speilrefleksen som jeg legger ut senere;) sorry for hæmmis bildestørrelse :L iphone- størrelse og kvalitet !

  Må nyte den siste soldagen, for i morgen er det meldt drittvær, og det er helt fram til 17.mai -.- 

  jordbær og musikk på trampissen ♥ ♥ ♥ ♥ 

   

 • Heisann

  Dagen i dag har vært kjempebra! Hadde mattetentamen de to første timene, og det gikk helt greit. De to siste timene hadde vi arbeidsplan, og jeg fikk gjort unna alle leksene for uka her og neste uke. Max chill ♥ Fikk foresten gå et kvartet før for å være ut i det herlige været ! 


  Herlig gjeng ♥
  Stikker på fotballtening etterpå. Har fått strekk så det blir sikkert ikke så mye springing på meg.. Glemte foresten å si at vi vant 6-0 mot Nardo i går ♥
 • Opptur !

  Hei ♥ I dag har jeg vært på opptur med klassen. "Opptur" er en tur nesten alle åttendeklassingene i byen går, og den er en gang i året. Først når jeg hørte om turen tenkte jeg at det kom til å bli dritkjedelig og kjempelangt. Vi gikk ca 11 km, men det gikk utrolig fort! Vi hadde sol og finvær hele dagen, og turen var egentlig bare chill ! Herlig og bytte ut en skoledag med denne turen (Y) Hele turen tror jeg tok litt over tre timer. 

   
  Rebekka, Selja og meg :)) her var vi nesten ferdig med ture, manglet 15 min eller noe


  Ut på tur aldri sur ! :D


  ♥♥♥♥

  hahaa, har brukt hele dagen på å poste dette innlegget. Jeg måtte få bildene over til macen fra iphonen, og da ble det til at jeg importerte alle bildene, og det tok jo selvfølgelig flere timer, siden jeg hadde flere tusen bilder :LL SLITSOMT Å BLOGG

  PEACE OUT (Y)

 • Anbefaling - Creme d`nude

   


  Canon eos 450d 

  Leppestiften er veldig fin! Den har en lys rosa/bers-farge. Det er vanskelig og si hvem som passer til den, for det varierer fra hvordan lepper du har. Den passer til alle årstider, men jeg bruker ikke så mye av den på vinteren, for da er huden min for lys, og da passer ikke leppestiften helt til meg, men jeg kjenner andre som bruker den på vinteren, og til de passer den. Jeg bruker den veldig mye på sommeren da :) Som dere ser på bildet er den nesten oppbrukt. jeg kjøpte den for ca et år siden.Jeg skal kjøpe den igjenn til sommeren.  I begynnelsen brukte jeg den ikke så my, men fra sommeren startet, og til vinteren kom brukte jeg deg veldig mye. Fra vinteren kom brukte jeg Cremesheen cremecup. Den er litt mørkere, og litt mere rosa. Loveit ♥ Anbefaler begge leppestiftene på det sterkeste! De koster rundt 160/170 kr, og jeg kjøpte mine på macavdelingen på butikken estitique (?) på kjøpesenteret trondheim torg.

  Håper du fikk svar på ting du lurte på, som farge, pris osv om leppestiften. Jeg kan sikkert lage et innlegg om den andre leppestiften min også, om jeg gidder :L 

  Hva syns dere om leppestiftene fra mac? 
 • hits