memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Litt forskjellig-dag :D

Hei ♥

Nå ligger jeg i senga å snakker med Silje, vennen min på skype♥ Tidligere i dag spilte vi (byåsen j 98) fotballkamp mot Astor, og vi vant! Stillingen ble 2-1 :) Etter kampen dro jeg, Elise og Ingrid på martnan (?) i byen. Der kjøpte jeg meg et vennesmykke, tre cheesburgere på McDonalds, en svele og brente mandler! jeg var veldig sulten siden jeg hadde ikke spist så mye mat til frokost :) Men i går var jeg bare en snartur innom byen og da kjøpte jeg meg vennesmykke med Gunhild♥  har ingen bilder og gidder ikke ta none siden iphone og kamera er utladet :/


Canon eos 450 d - taken by me 

I morgen må jeg opp halv sju for å spille finale i b-sluttspill på scandia-cupen. Håper vi vinner ♥


Q- hva syns du om bildene? 


 • Dette kom i posten :D

  Hei ♥

  Nå sitter jeg og ser på et random tv-program på MTV. I dag har jeg vært på Scandiacup. Første kampen var klokken åtte, så jeg måtte stå opp kl 6! Litt tidlig, men det var verdt det, for vi vant 4-0 mot Ranheim :) Så hadde vi en kamp litt senere, og den tapte vi 2-0 mot Fredig :) Så i morgen blir det kamp i tretiden mot Astor eller Utleira :) 

  Men i posten i dag fikk jeg pakken jeg har ventet på i noen dager. Det er skjermbeskytter til iphonene min :) Det er sånn speil på ;) Det er fra Kroppskunst :) 


  Men nå gidder jeg ikke blogge mere, jeg stiikker ♥

  Tycks?


  - Memaria98

 • Scandia-cup

  Hei bloggen ♥

  Jeg beklager for at jeg ikke blogger så mye lengere, men jeg er litt lei. Jeg var btw i byen på lørdag og kjøpte meg en del klær. Innkjøpene tror jeg kommer i løpe av uka. Får se hvor mye jeg gidder og blogge :=)  

  Nå sitter jeg i sofaen til Eline. Her har jeg opernatte i dag, og etterpå skal vi spille fotballkamp i Scandia-cupen. Vi spilte fotballkamp i går også, men da tapte vi 3-0 :( LItt kjipt da.. 

  Har foresten kjøpt meg et nytt par gressko til fotball. Vi må ha gressko på scandia og Dana-cup :)

  xxl ordinærpris kr 1499     ¦    Salg kr 699


  Q- Er dere med på Scandia-cup?

  Q- Hva skal dere i dag?


 • My lips like sugar

  My lips like sugar ♥

 • Har fått meg iphone !

  Heeei  :D ♥

  Jeg er sueprglaaaaad, for jeg har nemlig fått meg iphone 3gs! Jeg har ønsket meg det kjempelenge, og endelig har jeg fått det. Jeg må betale halve selv, men det har vel ingen ting og si :D TIl helga skal jeg få lastet ned spill og diverse på den, og det blir sykt digg! ♥ "dekselet" eller hva det heter er svart :) 

  Hva syns dere?

  Men i går var den siste dagen på barneskolen. Det er endeig sommerferie !!! Det er sykt herlig, vidunderlig og rett og slett fantastisk! I helga har jeg ingen spesielle planer, men i neste uke skal jeg på skandiacup (fotballcup) Vi har meldt oss på i 11èr, så jeg håper det går bra :) 


  Q- Har du Iphone?

  Q- har du sommerferie ?


 • Hyttetur - "temabilder"

  Hei bloggen♥

  Nå kommer "tema"-bildene jeg tok fra hytteturen med Eline :)


  Det var litt dårlig vær ...


  Så tok vi noen vannbilder: <3  Heart it ♥
  Så noen flere vannbilder:  Canon eos 450 // taken by me


  Q- Hva syns du om bildene?


 • Nytt design og ny header!

  Hei ♥

  Jeg har nytt design (igjenn). Jeg har egentlig aldri blitt helt fornøyd med designene jeg har valgt ut, men denne gangen håper jeg jeg kommer til å trives med dette designet en stund. Skal prøve å få fargene litt mere sommerlige, men for nå får desginet være sånn som det er :)

  Jeg har også ny header. Det er en midlertidig en til jeg får årnet en bedre. Ps: Hvis noen vil lage header så skriv en kommentar i kommentarfeltet :)Men jeg lagde headern i picasa på ca 5 fem min så..  Nå som jeg har byttet sesign skal jeg også begynne å laste opp bildene mine i 700 px :) 


  Q- Hva syns du om det nye designet?  ♥

  Q- Lyst til å lage heder ?


 • Overnatting

  Hei ♥

  Jeg skal begynne å laste opp bildene mine i 700 px i stede for 600 px :)

  Nå sitter jeg og hører på musikk mens jeg blogger. Jeg lå over til Rikke i dag, og vi hadde det sykt gøy. Vi skrudde ikke av pc-en før kl 2 i går natt :L Men nå om dagen i dag:

  Vi våknet av at mobilen min ringte litt over 11. VI spiste frokost, dusjet og årnet oss. Så dro vi på haukvannet og badet. Vannet var iskaldt, men det ble bedre etterhvert :) Vi var der i ca en time før pappa kom å hentet meg og vi dro på burdsdag til søskenbarnet mitt Reidun Kristine som ble 22 år i går :)
  Canon eos 450 d

  Nå skal jeg snart se på criminal minds, som er dritbraa ♥ I  morgen får vi vite klassene til ungdomsskolen. Jeg både gruer meg og gleder meg .. :S


  Q- Hva syns dere om bildene ?


 • Innkjøp fra byen

  Hei bloggen ♥

  Nå sitter jeg hjem til Rikke (www.gliitter.blogg.no) Vi har nettop vært ut og hoppet på trampolina og tatt litt forskjellige bilder :) 

  Amanda lå over til meg, og vi var på anleget for jeg skulle dømme en kamp. Så dro Amanda hjem, og jeg dro også hjem. Så spise vi (jeg mamma og pappa) ostepølse :D Så dro vi til byen. jeg hadde forskjeliige æren, blant annet og kjøpe meg en shorts, en dongeybukse og øyenbrunspensel. Det ble litt mer enn jeg hadde tenkt å kjøpe, men ser ikke det alltid ... :L  Men her er innkjøpene :


  Sko fra Din sko kr 250 

  Gjennomsiktig oransje bluse fra BikBok kr 99

  Tøybukse fra Only (husker ikke prisen)

  Shorts fra Bikbok (husker ikke prisen)

  Topp/Singlett fra Bikbok kr 129 (?)

  Leppestift fra H&M kr 50 (salg)

  Øyenbrunspensel (?) kr 29

  Dongrybukse fra Carling kr 499

  hettegenser fra Carling (husker ikke prisen, men den var på sag, så ca fra 100- 200kr)

  Sokker og bh-er fra H&M (husker ikke prisen)

  Så, det var mitt innkjøp fra byen. Håper du likte det :) 
  

 • Overnatting av verdens beste Amanda &lt;3

  ♥Hei igjenn ♥

  Nå sitter jeg og Amanda på hver vår pc og ser på trailere til forskjellige filmer mens vi ser på en film på tv norge :) Amanda flyttet fra klasen vår før jul, og nå er hun er på besøk. Vi har vært på kino med trinnet og sett pirates of the carribean - at stranger tides (nr4) Vi gikk nedover til kinoen og tok trikk tilbake. Etter det har jeg og Amanda vært på anlegget og sparket fotball, jeg har dømt en kamp, og vi har vært hjem til meg. Vi skal ha det kjempegøy ♥

  Meg og Amanda ♥

  Temabildene fra hytta til Eline kommer kanskje i morgen, eller så kommer de i løpe av uken :)

   


  Q- Hva syns dere om bildene? ♥


   

 • Bilder - Hytteturen

  Hei ♥

  Nå har jeg akuratt kommet hjem fra skolen. Vi hadde fotballturnering med 7.trinn. Vi er tre trinn, og B-klassen som jeg går i vant alle kampene våre! :) 

  Men nå kommer bildene fra hytteturen med Eline. Jeg velger bare ut noen bilder siden vi tok litt mange :L
  Meg :L

  Eline :D

  Vi hadde en sån liten sangting, så jeg synger liksom på bildet over :L

  Eline :L

  Tok bildet av tven. Veldig interesant :L  Eline ♥
  Dette var bare "del 1" elelr hva jeg skal kalle det, for "del 2" er temadeler. Det er bilder av forskjellige ting osv :)

  Senere skal jeg på fotballtrening. Været er jo helt supert så jeg har gått i shorts i hele dag :) Blir sikker en gøy :D


  Q- Hva skal du i dag ?

  Q- Hva syns dere om bildene ? • Kos på hytta til Eline

   Hei ♥

  Lenge siden sist nåå :) Beklager men det har skjedd en feil. jeg skulle egentlig poste dette innlegget på fredagen, men av en eller annen grunn ble det ikke publisert. Så bildene er tatt på fredagen rett før jeg dro på hytta :)

  Men nå sitter jeg på hytta til verdens beste Eline ♥ Vi drar hjem i morgen siden det er pinse, så vi begynner ikke på skolen før på tirsdagen. Hitil har vi badet i yakushien som de nettop har fått på hytta si :D Det var sykt stilig :) Nå sitter vi og ser på filmen "The devil Wears pada". Har også vært på en liten joggetur tidligere i dag. Vi spiste torsk til middag, nam nam :)  

  

  Canon eos 550 d - uredigert


  Q- Hva syns du om bildene? :)


 • Sarpsborg

  HEi <3

  Nå er jeg hjemme igjenn fra Sarpsborg. Jeg kom hje på søndagskvelden, og i går rakk jeg ikke blogge, så  da ble det i dag :) Men jeg gjorde litt forskjeellig i. Men på fredagen var vi på shopping :D Jeg kjøpte meg en del klær, så jeg tenkte jeg kunnne legge ut innkjøpene nå:  


  KJøpte meg et smykke også, men finner ingen bilder.. 
  Tycks?
   • hits