memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Seiltur dag 2

Hola! 

Når vi våknet på mandag morgen fikk vi servert frokost på senga! Herlig med så snille fedre må jeg si! Etter frokosten dro vi fra Kvenvær og seilte til vestsiden av hitra (var et så retarda navn så jeg og Rikke husker ikke hva det heter der :LL) På vei til der vi nå enn var, hadde vi det faktisk gangste artig. Vi seilte rundt 5 timer, og i mellomtiden spiltle vi kort, tok bilder, så frusterte fruer osv. Jeg kom på andreplss i kortspillet "amerikaner" (?) og ble sykt stolt! Dere aner ikke!! Hoppet opp og ned av glede, ehhe:L Når vi kom fram spiste vi spareribs. Det var utrlig godt, og anbefales sterkt! Etter en stund gik vi til en liten pub rett atmed brygga for å se em-finalen. Hahaa, mottaket sugde, men vi fikk sett mesteparten av kampen. Ble hvertfall strålende fornøyd med at Spania vant 4-0, og Torres med de små barna var seriøst noe av det søteste jeg har sjedd!♥ Deretter var vi bare i båten og redigerte noen bilder, så ff osv.


Tok litt tapas på begynnelsen av dagen

Meg som er superglad for å ha kommet på andreplass!:D

Rikke og Kjell

Kjell og pappa

ahha, vi fikk dem til å ta trutmunn, og jeg må si at pappa var ganske god til det, men kjell derimot.. haha, prøve lenge før han fikk det til!

Været på begynnelsen av dagen var kjempefint, men utover kvelden ble det søkkregn! haha, tordnet og lynte til å med!


Meg og min lekre far!

nøgpia

Der vi lå var det bombet ca 24/7

Lagde kryddersmøt og så på ff, what a life!Så var det kjell som lagde spareribs

Det var utrolig godt!haha, ble "sur" på en eller annen grunn, haha:L

 

 • Seiltur dag 1

  Hei:) 

  Vi startet med å kjøre til kvenvær atmed Hitra, siden der var Kjell med seilbåten.Farmoren og farfaren til Rikke bor der, så vi lå på en brygge rett nedenom huset deres første natten. Bilturen gikk overaskende fort! Hørte på musikk mesteparten av tiden, og før vi visste det var vi framme. Kvelden besto av å ta bilder, være på pub og se frusterte fruer. 
  ♥♥ Nydelige Rikke!

  Haha, Rikke har på seg faren sin jakke, just as you know ;) 

  Nomal sa du? 
  Peace out !

   

   

 • På cafè i Hestvika

  HeiI :) Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund, men det er fordi det har vært så travelt med scandiacup og seiltur osv. Skal fortelle senere hvordan det gikk i Scandiacup. 

  Nå sitter jeg og Rikke på en cafè i Hestvika med hver sin mac og blogger. Hahah, desperat much? Jeg vet jeg har sagt på bloggen at jeg skulle på seiltur, men ikk nøyaktig når. Overaskelse! Vi er nå på seiltur, og har vært det siden lørdagen. jeg kommer med egene innlegg om dagenen på seilturen, men dette er siste kveld, for i morgen drar vi hjem igjenn. Har tatt mange bilder, så gled dere!:D

   


  Sneakpeak O.o
 • hits