memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Rikke in the housee ;

Heei<3
nå ligger jeg og Rikke i senga på hver på iphone å blogger. Rikke skal overnatte hele helga, og det blir kjempekoselig <3 vi skal ha det kjempegøy å spise flere tonn godteri å snacks <3

Tidligere i dag hadde jeg fotballkamp mot Nardo, og vi vant 4-1 ? Husker ikke , men vi vant :D i morgen har jeg håndballkamp, og på søndagen har jeg enda en fotballkamp ;)

Awi <3

Men nå skal vi legge oss sånn at vi er opplagte til kamp i morgoon ;D

- memaria98<3

 • Kjapt nattainnlegg :)

  Hei:)
  Nå har jeg akuratt lagt meg:) Dagen min gikk for d meste i senga .. Jeg våknet nemlig opp i dag og følte meg kvalm, så jeg dro ikke på skolen. Det var bra, fordi eundt ti-tiden kastet jeg opp flere ganger ... Å etterhvert kom søstren min hjem fra skolen, for hun hadde også blitt syk. Litt utpå dagen når vi følte oss bedre satt jeg og Ida (søsteren min) å så Percy Jackson og lyntyven (en film) så litt senere kastet jeg opp igjenn. Etterdet ble bareting verre. Jeg ble slapp, vondt i hodet og var varm. Jeg sovnet i noen timer også, og det var veldig godt. Våknet ca i sjutiden, skrudde på pc-en og så greys Anothomy ;) deretter så jeg litt på tv, og satt på pc-en :)
  Det var for det meste dagen min-.-

  Meg og Maria på skolen forige onsdag-<3

  Men nå sovner jeg, prekast <3

 • Fotballkamp - Barnevakt med Rikke :)

  Hei

  Lenge siden sist nå ♥ Grunnen til at jeg ikke blogger så mye mere en pga alt stresset med skole, lekser, treninger osv.. Men jeg skal prøve å bli bedre enn jeg er nå. Har ikke så mye blogglyst eller ting å blogge om for tiden, så det kan bli litt randme innlegg og bilder, men det går vell sikkert bra :)


  Ranm bilde :)


  B.I.L in my heart (a)

  Men nå stikker jeg snart på kamp mot melhus, og deretter til verdens beste Rikke. Vi skal sitte barnavakt å se grays anothomy og the vampire diaries maraton <3 Blir koselig ;)

 • Vinner av jentecupen 2011!

  Heei ♥♥

  Nå ser jeg på csi ;) Tidligere i dag har jeg spilt to fotballkamper go to håndballkamper. Vi vant begge fotballkampene;) Og vant den første håndballkampen, og tapte den andre :( Men vi vant nå hele fotballcupen da, og det var jo bra da !♥ Noen bilder fra i går:


  Divaaa ♥

  Verdens beste Marte å Maria ♥♥♥

  Meg og Maria ;)

  Futbullshues:L♥

  Theea ♥

  Min er den lille, og marte sin er den storee :(♥  Digge uttrykk♥♥  Chill ♥

  I morgen er det skole igjenn, og deretter mye lekser. Å så har vi fotballkamp i Selbu, og det er en og en halv time unna elns .. ♥ Håper vi vinner ! :D 

  Bloggææææs ♥

 • Fotballcup next ;)

  Heei:)

  Nå drar jeg på fotballcup, det er litt tidlig ..


  Byåsen in my ♥

  Men nå må jeg stikke, så adios babes ;* ♥
 • hits