memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jentekveld

Hei! I går var Ingrid, Maiken, Cecilie og Sigrid til meg på jentekveld. Det var utrolig koselig, og vi hadde det kjempegøy! Vi danset mye, så på film, tok bilder og mye mer! Ingrid og Maiken dro hjem rundt klokken tolv, mens Sigrid og Cecilie lå over. 
Fra venste, meg, Ingrid, maiken, Cecilie og Sigrid ♥
♥verdens beste gjeng!

 • Update + noe nytt

  Heii :) Vet det er lenge siden sist, men uken her har vært så sykt stress. Har hatt et tonn med lekser, to innleveringer og en framføring..  Spilte tre kamper uka her. En kamp på onsdag. Den vant vi en 11-2. Neste kamp var på fredag for j96. Var utrolig artig å få sjangsen til  å spille med dem, og vi vant 3-2. Siste kampen var i går mot Stadsbyg, og den vant vi 3-2.  I går var jeg også med maiken. Vi bare så film og koste oss. Var veldig artig!

  Men til saken. I går kveld fikk jeg bare plutselig lyst til på noen nye asessorize, og siden jeg ALDRI kjøper smykker osv i butikken siden det er så dyrt, bestemte jeg med for å sjekke om jeg fant noe på ebay, siden der er det så sinnsykt billig! Og jeg fant utrolig mye fint, men fattige meg haddde bare rå til noen småting. Men er veldig fornøyd med det jeg kjøpte, og gleder meg til å bruke det!


  To råtøffe armbånd! Digger de, gleder meg til de kommer i posten!


  Så kjøte jeg dette sølvsmykket. Syns det var utrlig stilig, så da ble det det. Kjøpte også sånn greie som dere ser på bildet nr 2, som man skal henge på krager osv. Syns det var utrlig rått!

  Click here to Enlarge

  Kjøpte også dette hårstrikket. Dritkult spør du meg!

   

  og av an eller annen grunn kjøpte jeg derre smykket. Deter det samme smykket som er med i the vampire diaries, så jeg syns det var litt kult ¨å kjøpe det, haha:L

  Til sammen ble alt ca 14 dollar, som er ca 90 norske kroner! Utrlig billig! Er veldig fornøyd med kjøpene, og kan ikke vente til jeg får det !

   

   

 • Sånn har jeg der for tiden

  På Skolen:

  På kamp:


  Vant begge kampene vi hadde i uka her. BYÅSEN!!

  Sånn tilbringer jeg helga:

  Ut med maiken på Fredag, lekser på lørdagen.

  Min interesange lørdag besto av: Rydding, rydding og mer rydding hele dagen og lekser på kvelden. Sjaluuu?? O.o  • hits