memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Besøk vår nye blogg!

Hei! Nå har jeg og Ingrid laget oss en blogg sammen. Den bloggen skal vi bare blogge på når vi er sammen, og siden vi er mye sammen satser vi på mye blogging! Hadde vært veldig koselig og dere besøkte bloggen og la igjenn en kommentar om hva dere synes :) 
Besøk bloggen? <3 • Justin Bieber-konsert 18 april!

  Hei! Det er en ganske stor ting jeg har glemt å si til dere, og det er at jeg fikk tak i to golden circle-biletter til den 18.april, og nå har bilettene endelig kommet i posten!! Jeg er så sinnsykt glad for at jeg fikk tak i biletter. Jeg skal dra sammen med Maiken, og jeg klarer bare ikke vente! Det blir en fantastisk opplevelse, and I can`t wait!


  !!!

 • Piercing i navlen!

  Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men jeg har rett og slett ingenting å blogge om. Tar nesten aldri bilder i ukedagene, siden jeg rett og slett ikke gidder, og uansett har jeg utrolig lite tid til å blogge. Vi har lange skoledager, så har jeg lekser og treninger, så må jeg ha min daglie dose av diverse serier (for øyeblikket nikita,) så da blir det ikke tid til blogging. Men i helgene har jeg bedre tid, og noen ganger tar jeg meg tid til å ta ordentlige bilder også. 

  Men tilbake til saken. I går etter skolen tok jeg piercing i navlen! Syns det ble dritkult, og jeg gleder meg til jeg kan bytte percing! For øyeblikket så må jeg gå med plaster over piercingen, men om en uke eller noe kan jeg slute å bra plaster. Diamanten i piercingen er mørkelilla om dere ikke ser det på bildet:)


  Utrolig dårlig bilde, men hadde bare iphonen min (som suger) tilgjengelig.. 

   

   

 • Bildedryss

  Heiho! Da har jeg og Ingrid tatt en del bilder som vi ville dele med resten av verden! (altså de 10 leserne jeg har.) Enjoy
 • Foreverlove


  ♥♥
 • hits