memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Twilight

Hej ♥

Jeg har nettop vært å sett twilight med Sigrid og Cecilie. Vi hadde det kjempegøy, og filmen var sykt spennende! Jeg gleder meg sinnsykt til twilight del 2 kommer ut neste år ! 

Sjekk han her. Han spiller Seth, en av de snille varulvene i twilight ♥

SethClearwater001.jpg

Sykt ♥

Men nå må jeg legge meg, skal kanskje på bowling i morgen, og på lørdagen skal jeg først på biebertreff med Sara i byen, og så ska Rikke overnatte, og vi skal på kino å se In time eller noe! Det blir kjempespennende!♥

Har dere sett twilight? :)

 • Bildeserie - Redigert/uredigert
  Hahha, sjøldiggerbilder vett ;; ♥ (alle bildene er redigert)  Disse bildene er tatt fra vindue mitt av byen. Har god utskt ;) ♥ De bildene i sorthvit er redigert, og de i vanlige farger er ikke :)

  Vell, det var bildene for denne gang. Resten av kvelden skal jeg barre chille, gjøre litt lekser å se tv ♥♥

 • Skypee (y)

  Hej ♥

  Nå sitter jeg og skyper med bestejenta Rikke ♥♥ Snakket med Robin for litt siden, men han måtte dra :/   Søtt ♥

  Eller i dag har jeg hatt norsktentamen, og det var egentlig ganske chill i forhold til det jeg trodde♥ Jeg har også vært på anlegget med Sigrid og Cecilie, og på trening:) 

  Sigrid og Cecilie <3 vi spilte fotball i søkkregnet, flinke jenteerrr ;;

  I morgen skal jeg på kino med Sigrid og se twilight. Jeg gleder meg kjempemye ♥ Å så på kvelden skal jeg på fotballcup :D 

  Nå skal jeg se torsdag kveld fra nydalen, så snakkes ♥♥

 • Helga mi :)

  hej ♥

  Nå sitter jeg og ser på happy day på tv 2 :) Jeg er syk å har vært syk i hele dag, å det er litt kjipt :/ Men i helga var jeg og Sara på besøk i Rissa til besteveninna Rikke ♥ (www.gliitter.bogg.no) Vi hadde det kjempegøy! ♥ Satt mye på pc å var innpå rommet da (a) Jeg skal bare slappe av resten av kvelden å håpe på at jeg blir frisk til i morgen :) 


  Søte vi er ♥♥♥♥

   

 • mtv ema

  ♥ Hej

  Nå sitter jeg og ser på mtv ema. Det er kjempebra ♥ lady Gaga har bare den beste å artigste klesstilen ever! I helga har jeg vært på hytta til bestejenta min Ingrid ♥ Hadde det kjempekoselig !!♥♥ 


  I morgen er det skole, som er gørr kjedelig -.- På tirsdagen skal jeg og mamma i  byen med Rikke og moren ♥ Der blir koselig :) 

  Men nå er å bare å sløve resten av kvelden med ema ♥♥♥
 • hits