memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endelig helg!

Hei! Nå var det endelig helg! Uka her har egentlig gått gaske fort. Hadde bare chillefag i uka her + at vi var på konsert å så film på onsdag. Hadde også tentamen i går, noe som jeg trodde kom til å bli helt forferdelig, men det var egentlig ganske chill. Dagen i dag gikk også veldig fort. Startet med k&h i førstetimen, og deretter var resten av dagen fagtimer. 

Litt senere i dag kommer kanskje Maiken en tur og blir litt utover kvelden, og imorgen tidlig drar jeg, Sigrid og Cecilie på hytta til Sigrid, og blir der til Søndag. Det blir veldig koselig, og jeg skal ta med speilreflekskameraet så jeg får tatt noen bilder til å blogge med.

Ellers har jeg blitt helt hekta på serien "prison break." Startet i forige uke, og har allerede sett to sesonger! Utrolig spennende serie, og serien byr på nye overraskeliser HVER episode! Serien handler om Miachel scoefield som gjør en forbrytelse med vilje sånn at han kan komme i fengsel med broren som sitter på dødscelle. Miachel skal innenfra fengelset prøve å bryte seg ut med broren. Anbefaler serien om du liker action!

Slenger med et fint bilde av meg atm xD xD xD xD  ;pp

 • Inspirationn

   

   

   


 • Hvordan var best?

  Hei! Nå har jeg redigert et bilde på tre forskjellige måter, og jeg tenkte å legge det ut så dere kunne si hva som var finest.   Hvilket likte dere best?

 • Twilight nattpremiære!

  Hei! I går/natt var jeg, Cecilie, Sigrid, Rebekka, Selja og Marte på nattpremiæren til twilight breaking dawn part 2. Den siste filmen i serien, og den var sinnsykt bra! Filmen fanget meg fra første stund, og det var rett og slett en syk opplevelse. Det var mye liv i den stappfulle kinosalen, og det var også mange som hadde kledd seg ut! Filmen var også utrolig morsom, og nesten hele tiden var det noe som var artig, men samtidig spennende! Jeg vil garantert gikk filmen en seksèr! Til dere som ikke har sett, men som skal. GLED DERE  Hadde en superkoselig kveld med de beste ♥

 • Inspiration - summer

   
 • Bursdag til Inga

     Bursdagen til Inga var kjempekoselig! Vi spiste pizza å muffins, så film, spilte spill å tok bilder! Det var kjempegøy! De fire timene gikk kjempefort, og etter bursdagen lå jeg over til Sigrid. Vi satt for det meste på dataen å hørte på musikk. Utolig koselig♥

 • Born to be wild


 • hits