memaria98 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

På besøk til Rikke

Hei:)) Nå er jeg på overnattingsbesøk til Rikke, og vi sitter og stalker justin bieber på youtube! Aaah "♥ Så sinnsykt dårlig gjort att vi ikke var i Oslo! Jeg vet det blir en del photobooth-bilder, men så lenge jeg ikke tar bilder med speilrefleksen så får det bare bli det som er tilgjengenlig;) 

Hahah, digger svarthvitbilder!
(skulle egentli poste innlegget i går, men ble forsinka)

 • Overnatting av puser !

  Hei ♥ Fra i går til i natt hadde jeg overnatting av Sigrid og Cecilie. Vi hadde det kjempegøy hele kvelden! Vi så to filmer, (american pie beta house og bring it on) sang og hørte på musikk, laga dans, (haha) og mye mer. Vi var oppe helt til klokkka fem,hahahah ! Snakk om å være badasss! Neida, joda ! Ble ikkke så mange bilder, men fikk knipset noen;)

  haha :L Kan ikke akuratt si at det ble så brae bilder, men bilder ble det :L 


  I kveld var ejg på bursdag til søtnosen Synne♥♥ Hadde det kjempegøy! Tok tusen bilder, spiste taco og desert, så film, hadde pandoras eske og masse annet artig ! ♥♥ Kommer et innlegg i morgen ;)

 • Jentekveld

  hej ♥

  Nå sitter jeg og Synne og ser på film. Aner ikke hva den heter, det er en sånn krigsfilm på tv norge :L Synne skal overnatte ♥♥♥

  Tidligere i dag var jeg og synne + noen andre på caos og hadde jentekveld. Det var sykt koselig, og jeg håper det blir en til jentekveld snart :D Når vi var der laget vi cupcakes, tok bilder og koste oss! Jeg hadde med speilrefleksen så jeg tok en del bilder ;) 


  Rebekka og Cecilie ♥

  meg og Rebekka  ♥ 

  Cupcaksen min, litt mye glasur :L 

  Synne  ♥  ♥  ♥  ♥ 

  Sigrid, Selja og Cecilie  ♥ 


  ♥  ♥ 

  meg og Cecilie  ♥   Love hearts  ♥ 

   

  Så vart det cupcakeslaging:
  Naam  ♥ 

  Søta  ♥ 

  Zita  ♥ 

  ♥  ♥ 

  Elskerdeg  ♥  ♥ 

  ;*

  synne sin  ♥  selvlaget ! fliink  meg :L

  Synne <3

  ♥ 
  ;** nuss nuss 

  aah  ♥ 

  in tha box lism  ♥   Amanda  ♥  ♥ 

  Kule Synne !  ♥ 

  Har egentlig tuuuuusen flere bilder av selvdiggeren Synne, men orker ikke legge dem ut :) Nå skal vi snart legge oss, så vi blogges sikkert i morgen ♥ 

 • Helga mi :)

  hej ♥

  Nå sitter jeg og ser på happy day på tv 2 :) Jeg er syk å har vært syk i hele dag, å det er litt kjipt :/ Men i helga var jeg og Sara på besøk i Rissa til besteveninna Rikke ♥ (www.gliitter.bogg.no) Vi hadde det kjempegøy! ♥ Satt mye på pc å var innpå rommet da (a) Jeg skal bare slappe av resten av kvelden å håpe på at jeg blir frisk til i morgen :) 


  Søte vi er ♥♥♥♥

   

 • Jentekveld - del 2

  Hei :)

  Beklager for at jeg ikke sa i fra,men jeg har vært på Moldecup i helga. >Vi spilte 5 kamper og vant 4 av dem. Vi røyk ut i kvartfinale med 7-5, så det var nesten! Litt skuffet men... Men jeg skal blogge mere om Rosecupen, som cupen het senere.  :) 


  Men nå smører jeg innpå med del 2 av jentekvelden.Som sagt så hadde vi det veldig morsomt :D 


  Vi kom plutselig på å ta bilde med midtskillle. Så dette er et ganske ... bilde :P  Rikke gjør seg til :D  Det samme gjør sara :D  meeg <3 haha :P:P  Sara :D

  Det var del 2 av jentekvelden :) Del 3 kommer senere  en gang :=P

  Tycks om bildene?

  

 • Jentekveld - del1

  heei <3

  Nå kommer bildene fra jentekvelden når jeg og Sara lå over te Rikke :) Vi hadde serr latterkrampe hele kvelden. Klokka halv to var vi oppe å danset til the voice :D Det er tusen bilder, så dette der del 1:

  Det var del 1. Det blir sikert noen sånn del 4 eller noen for vi fylte opp hele minnekortet på speilrefleksen min :=)

  Tycks om bildene? 
 • hits